Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Esad: İsrail’le aramızı Erdoğan buldu

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, “Suriye ile İsrail arasında temas kurmak için bazı dost taraflar çaba gösterdi” dedi. Beşşar Esad, bu çabaların yeni olmadığını söyledi. İsrail basını, Tel Aviv’in Başbakan Erdoğan aracılığıyla Esad’a barış görüşmeleri konusunda mesaj gönderdiğini yazmıştı.


Endonezya’lı Ebu Dücane’ye 15 yıl hapis

Endonezya'da İslâm Cemaati’nin askerî kanadığını yönettiği belirtilen liderlerinden Ebu Dücane 15 yıl hapse mahkûm edildi.

Mehdi Ordusuna çift koldan saldırı

Amerikan ordusu, Bağdat’ın güneyindeki Nasıriye’de bir saldırıya cevap veren Irak güvenlik güçlerinin 40 Şiî milisi öldürdüklerini bildirdi.


  Adaylardan Hırvatistan, AB yolunu yarıladı

Avrupa Birliği katılım sürecine Türkiye ile birlikte başlayan Hırvatistan, dün 2 fasıl daha açarak toplam 35 faslın 18’inde müzakereleri başlattı.


  Rice’ın arkasından Maliki de Araplara seslendi

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Arap ülkelerinden Irak’ın borçlarını iptal etmelerini ve Bağdat’taki büyükelçiliklerini açmalarını istedi.


  Dünyanın en garip dinî toplumu : Samaritanlar

İslâmiyet ile Yahudilik arasındaki karma bir dini topluluk olan Samaritanlar görenleri şaşırtıyor. Samaritan cemaati mensuplarının ilk bakışta Müslüman mı, yoksa Yahudi mi? oldukları anlaşılmıyor. Müslümanlarla ortak paydalarından birisi de giymiş oldukları kıyafetlerin benzerliği.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri