Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

2008 Karaman Türk Dili ödüllerinin sahipleri açıklandı

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, Belediye Encümen Salonu’nda yaptığı basın toplantısında bu yıl 11 dalda verilecek Karaman Türk Dili Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı.



Hamamda Türk sanatları sergisi

Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan restorasyonun ardından kültür merkezine dönüştürülen Ördekli Hamamı’nda, aralarında Bursalı sanatçıların da bulunduğu Türkiye çapında faaliyet gösteren Derin Grubu tarafından Türk Sanatları Sergisi açıldı.



Tarihe yolculuğa var mısınız?

Şanlıurfa Belediyesi tarafından her yıl Nisan ayında başlanan ve yaz aylarında devam eden ücretsiz ‘tarihe yolculuk turları’ başladı.



“Kültürlerarası Diyalog” tartışılacak

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen “Kültürlerarası Diyalog” sempozyumu 24-25 Nisan günlerinde İtalyan Kültür Merkezi’nde yapılacak.



Devlet Tiyatrolarından 600 yere turne

Devlet Tiyatroları yaz sezonunda 600 yerleşim birimine turne yapacak. DT Genel Müdürlüğü Bölge Koordinatörü İskender Altın, yaz sezonunda şu ana kadar tiyatro görmeyen insanlarla buluşmak için 15 Mayıstan itibaren 600 noktaya gideceklerini bildirdi.



Eski hapishane kültür san'at merkezi olacak

Samsun'da Bölge İdare Mahkemesine devredilen ve halen restorasyonu devam eden eski vilayet binasının 1950’li yıllarda cezaevi olan bölümü, kültür ve san'at merkezi olarak kullanılmak üzere İl Özel İdaresine devredildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri