Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Güneydoğu’da kuraklık alarmı

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan kuraklık tarımsal üretimi olumsuz etkiliyor. Bölgede 2007 yılının sonbahar aylarında başlayan ve kışın devam eden yağış yetersizliği halen devam ediyor. Son 15 gündür kayda değer yağışın düşmediği bölgeye 2008 yılının 80 gününde düşen yağış miktarında geçen yılın aynı süresine oranla yüzde 50 azalma oldu.


Ziraat’ten çiftçiye damla sulama kredisi

Tarım Kredi Kooperatifleri ile Ziraat Bankası arasında, ‘’Damla Sulama Protokolu’’ imzalandı. Protokol, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birl

MÜSİAD’da yeni dönem yeni hedeflerle başladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği çiçeği burnunda Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, yeni dönemde Türkiye’de ekonomik ve sosyal kalkınmaya temel o


  Domates arttı, biber düştü

Rusya'ya ihracatın hızlanması sebebiyle Antalya toptancı halinde domates fiyatları artarken, biberin ve diğer sebzelerin fiyatları düştü.


  İnşaat maliyetlerinde artış

Bina inşaat maliyetleri yılın ilk çeyreğinde, 2007’nin aynı dönemine göre yüzde 11.45 artış gösterdi.


  Kıdem tazminatında geri adım

İstihdam paketi Bakanlar Kurulu’nda görüşülerek imzaya açıldı. Hükümet, istihdamı teşvik etmek için işverenden 5 puanlık prim indirimi yapılmasını kararlaştırırken, kıdem tazminatı ile ilgili düzenlemeye pakette yer verilmedi.


  İMKB’de tatil günü

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB), bugün tam gün resmî tatil olması sebebiyle, borsa pazar ve piyasalarında işlem ve takas yapılmayacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri