Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türk işçisi az çalışmıyor

KESK tarafından yapılan araştırmada, Türkiye’de emekçilerin iddia edildiği gibi uzun süreler tatil yapmadığı ifade edilerek, Türkiye’nin 30 OECD ülkesi arasında işçilerin en fazla çalıştığı 6. ülke olduğu belirtildi.


FAİZE HER HAFTA 1 MİLYAR YTL ÖDÜYORUZ

86 milyar YTL dış borca karşılık 266.6 milyar YTL iç borç yükü yatırımları engelliyor. Borç stoku içerisinde özel sektörün payı 158 milyar dolar. Her

Kıtlığa karşı bereket projesi

Kuraklık ve spekülatif sebeplere bağlı dünyada gıda krizi yaşanırken, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Konya Ovaları Projesi (KOP) ve Polatlı Ovası gi


  Dolar yükseldi, altın fiyatları düştü

Uluslararası piyasalarda dün ABD Doları, Kanada Doları dışındaki önemli para birimleri karşısında değer kazanırken, altın fiyatları düştü.


  IMF ile ‘gözden geçirme’ye devam

Hazine Müsteşarı İbrahim Halil Çanakcı, Uluslararası Para Fonu İcra Direktörleri Kurulunun son gözden geçirme kapsamındaki niyet mektubunu değerlendirmek üzere Mayıs ayı başında toplanmasını beklediklerini bildirdi.


  ATV-Sabah, Turkuvaz'ın oldu

Turkuvaz adyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş, ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışıyla ilgili 1,1 milyar dolarlık ihale bedelini Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna ödediğini duyurdu.


  Petrol fiyatları, yeni bir rekor kırdı

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları dün varili 119,90 dolar seviyesine kadar çıkıp yeni bir rekor kırdı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri