Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Hillary direkten döndü

ABD'de Demokrat Partinin başkan adayının belirlenmesi için devam eden süreçte büyük eyaletlerden Pennsylvania’da düzenlenen önemli ön seçimde Hillary Clinton, rakibi Barack Obama’yı yenilgiye uğrattı. Clinton, oyların yaklaşık yüzde 55’ini alırken, Obama yüzde 45’te kaldı. Bu sonuçla birlikte Hillary, şimdiye kadar geride gittiği yarışta moral kazandı ve mücadeleye sonuna kadar devam edeceğini vurguladı.


ABD’yi kimse kurtaramaz

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ABD’nin siyasi ve ekonomik bir buhran içinde bulunduğunu ve onu bu krizden hiç kimsenin çıkaramayacağını söyled

İran Cumhurbaşkanı taksit taksit kabineyi dağıtıyor

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, maliye bakanının ardından içişleri bakanını da görevden aldı.


  İsrail Gazze’ye akaryakıt ikmaline başladı

İsrail, Gazze Şeridi’nde tek olan ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan elektrik santralinin ihtiyacını karşılamak için fuel oil ikmaline yeniden başladı.


  Fransızlar Sarkozy’den umudunu kesti

Fransa'da yapılan bir kamuoyu araştırması, bir yıldır cumhurbaşkanı koltuğun oturan Nicolas Sarkozy’den mutsuz olanların oranının yüzde 72 civarında olduğunu ortaya koydu.


  Chavez: Gıda fiyat artışları yoksulların katliâmı

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, artan gıda fiyatlarının dünya yoksulları için katliam olacağını ve küresel çapta bir beslenme krizi çıkardığını kaydetti.


  Abbas İsrail ağzıyla konuştu: Carter başarısız

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD’nin eski başkanlarından Jimmy Carter’ın, bölgede Hamas ile yaptığı görüşmelerin başarısızlığa uğradığını söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri