Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Seyircisiz maç oynatmak suçtur

SEZON BAŞINDA PARASINI PEŞİN ÖDEYEREK KOMBİNE BİLET ALANLARIN DAVA AÇMASI HALİNDE KAZANABİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ SÜPER LİG HAKEMLERİ VEDAT YÜKSEL VE KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU DA SEYİRCİSİZ MAÇA KARŞI OLDUKLARINI SÖYLEDİLER.


Aurelio: Kazanan şampiyon olur

FENERBAHÇE'NİN BAŞARILI FUTBOLCUSU MEHMET AURELİO, "GALATASARAY'LA OYNAYACAĞIMIZ DERBİ İKİ KALİTELİ EKİBİN 100 YILLIK REKABETİN KARŞILAŞMASI OLACAK. B

Dünyanın gözü derbide

GalatasarayKaptanı Hakan Şükür, hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili, ''Müthiş bir atmosferin içinde, var gücümüzle mücadele


  Diyarbakır küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor, 3 yıl önce 2 yabancı futbolcunun transfer bedelinin ödenmemesi nedeniyle küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.


  Gazanfer Bilge Karamürsel'de toprağa verildi

Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Gazanfer Bilge, son yolculuğuna uğurlandı.


  Bursaspor taraftarı Beşiktaş maçından 3 puan bekliyor

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Beşiktaş ile rakibin cezası nedeniyle Adana’da yapacağı maçtan galibiyetle ayrılacağına inanıyor.


  Avluca: Pekin'de hedefim olimpiyat şampiyonluğu

Türkiye Güreş Milli Takım kaptanı, Avrupa ve Dünya şampiyonu güreşçi Nazmi Avluca, "Olimpiyat şampiyonluğum eksik. Onu da almak istiyorum." dedi.


  Sağlam: Gaziantep son haftalara rahat giriyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında seyirciye zevk veren bir futbol sergileyeceklerini söyledi.


  Eğlenceli Atletizm Yarışması bugün İstanbul'da yapılacak

Çin'in başkenti Pekin'de, 8-24 Ağustos 2008 tarihleri arasında düzenlenecek 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nı izlemek üzere Pekin'e götürülecek 3 Türk çocuğu belirleyecek projenin ikinci aşaması bugün İstanbul'da gerçekleştirilecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri