Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas şampiyonluğa ortak oldu

TÜRKCELL Süper Lig'de Denizlispor'u 2-1 mağlup eden Sivasspor'un taraftarları, maçın ardından kentin cadde ve sokaklarında konvoy oluşturdu. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor'un deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek puanını 70'e yükseltmesi, Sivas'ta büyük sevinç meydana getirdi.

Maçın ardından cadde ve sokaklara akın eden kırmızı-beyazlı taraftarlar, tezahüratlarla takımlarının galibiyetini kutladı. Bazı taraftarlar ise araçlarla caddelerde konvoy oluşturdu. Sivas Valisi Veysel Dalmaz da makam aracıyla konvoya katılarak Sivasspor'un galibiyetini kutladı.

VALİ BAYRAĞIYLA KONVOYA KATILDI

Daha sonra Valilik binası önünde, elinde Sivasspor bayrağıyla taraftarlarla galibiyet sevincini paylaşan Vali Dalmaz, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivas'ın bayram yaptığını söyledi. Sivasspor'un şampiyonluğunu taraftarla birlikte hep beraber canlandırmak istediklerini ifade eden Dalmaz, ''Bugünkü konvoy 'Sivas şampiyonluğa hazırdır' mesajının da bir göstergesi oldu. Takımımızı, teknik kadromuzu, taraftarımızı ve Sivas'ı tebrik ediyoruz. Sivas'a bu galibiyet hayırlı olsun'' diye konuştu. Şampiyonluk yarışında bu galibiyetin Sivasspor'a önemli mesafe kazandırdığını anlatan Dalmaz, ''Ben de Sivas'a bu anlamda önderlik etmek istedim. Hep beraberiz. Sivas takımıyla, taraftarıyla, teknik kadrosuyla, vatandaşlarıyla, işadamlarıyla tek vücuttur ve takımının yanındadır'' dedi. Vali Dalmaz ile birlikte Sivasspor ikinci başkanı Mehmet Oflaz da galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

UYGUN: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, mütevazi bir takım olmaları ve kısıtlı imkanları olmasına rağmen Anadolu takımlarının şampiyon olabileceğini gösterdiklerini söyledi. Bülent Uygun, deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenen tüm futbolcularını kutlayarak, "22. galibiyete ulaştık. Mütevazi takımla 40 milyon insanın sevgisi ve duasıyla futbolcularım bireysel yeteneklerini sergileyip güzel şeyler yapmaya çalışıyor. Gönüllerin şampiyonluğunu kazanmışlardı, yollarına devam ediyorlar. Takım olarak iyi işler yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

DENİZLİ ŞAİBEYE MEYDAN VERMEDİ

Ligde rahatlamış durumdaki Denizlispor'un iyi futbol ortaya koyarak, şaibeye meydan vermediğini de ifade eden Uygun, sözlerini şöyle tamamladı: "Sahada aslanlar gibi oynayan Denizlispor vardı. Biz de onu bekliyorduk. Tek üzüldüğüm 3-5 kendini bilmez taraftarın küfür etmesiydi. Onların da anneleri var. Eğer çok sorunun varsa, ben zaten tesislerdeyim gelirsin. Onun dışında yolumuza devam ediyoruz. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Mütevazi ve kısıtlı imkanlarla Anadolu'da her takımın şampiyon olabileceğini gösteren bir takımım var. O yüzden mutluyum. Güzel bir karşılaşma oldu. Hakem de gayet güzel, istekli, arzulu hata yapmamaya özen gösteren bir hakemdi. Futbolcularımı galip geldikleri için kutluyorum."

28.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yılın derbisi G. Saray’ın

  Derbi maçtan notlar

  G. Saray kapıyı araladı

  Sivas şampiyonluğa ortak oldu

  Türkiye'nin tek akrobatik basketbol şov grubu

  Hidayet ve Mehmet finale doğru

  Trabzonspor deplasmanda galibiyetle dönemiyor

  Kayserispor dedikodulara sahada cevap verdi

  Beşiktaş'tan Adana'ya teşekkür

  Çaykur Rize'de düşme üzüntüsü

  Selçuk Aydın Altın Kemer sahibi oldu


 Son Dakika Haberleri