Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas 3 büyüklere teslim oldu

TÜRKCELL Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Sivasspor, ''3 Büyükler'' ile oynadığı final niteliğindeki maçları kaybederek zirve yarışında yara aldı.

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe, Konyaspor, Ankaraspor ve Galatasaray'a yenilen Sivasspor, ikinci yarıda ise sadece ''3 Büyükler'' olarak bilinen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a mağlup olarak, zirve yarışında büyük bir darbe aldı. Sezonun ikinci yarısında iç sahadaki 4-1'lik Fenerbahçe ve 2-1'lik Beşiktaş mağlubiyetlerinin ardından son olarak da şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'a 5-3 yenilerek, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını yitiren Sivasspor'da, yeni hedef UEFA Kupası olarak belirlendi.

UEFA KUPASI SON MAÇA BAĞLI

İkinci yarıdaki mağlubiyetlerle zirve yarışında yara alan Sivasspor'un UEFA Kupası'na katılıp katılamayacağı, gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği-Sivasspor ve Beşiktaş-Vestel Manisaspor maçlarının sonuçlarına göre belli olacak. Aynı puana sahip olduğu Beşiktaş ile ikili averajı da eşit olan, ancak genel averajda siyah-beyazlı ekibe karşı 4 fazlası bulunan Sivasspor, gelecek hafta Gençlerbirliği'ni farklı yenerek UEFA Kupası'na katılmak istiyor.

3 BÜYÜKLERE 5 DEFA YENİLDİ

Ligde 33 hafta sonunda 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 70 puan toplayan Sivasspor, yenilgilerinden 5'ini ''3 Büyüklere'' karşı, diğer ikisini ise Konyaspor ve Ankaraspor'a karşı aldı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı 2'şer yenilgi alan Sivasspor, ligin ilk yarısında deplasmanda yendiği Beşiktaş'a ise sahasında mağlup olmuştu. Yiğidolar, bu mağlubiyetlerin yanı sıra aldığı 4 beraberlikle de zirve yarışında büyük yara aldı. Ligin ilk yarısında sadece Ankaragücü ile berabere kalan kırmızı beyazlı ekip, ikinci yarıda da Gaziantespor, Çaykur Rizespor ve Vestel Manisaspor ile berabere kalmıştı.

08.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas 3 büyüklere teslim oldu

  G.Saray taraftarı Florya'ya akın etti

  Fenerbahçe'de solbek kalmadı

  Geleceğin yıldızları Milan'da oynayacak

  Trabzonspor gelecek sezon Ersun Yanal'la devam edecek

  Belçika futbolunda şike iddiaları bitmiyor

  Türkiye 25. sıraya geriledi

  NBA'nin en iyisi Kobe Bryant