Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe'de solbek kalmadı

FENERBAHÇE, Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra'daki tesislerde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren antrenmanda sarı-lacivertliler, ısınmanın ardından iki gruba ayrılıp minyatür kalelerle kontrollü pasa dayalı çift kale maç yaptı. Sakatlığı bulunan Lugano'nun ülkesine gittiği, tedavisini burada sürdüreceği bildirildi. Sol kanat oyuncusu Vederson'un sakatlığının ardından aynı mevkide görev yapan Uğur'un da sağ ayağındaki sorun nedeniyle antrenmanlara çıkamaması Trabzospor maçı öncesi endişe meydana getirdi.

ÖĞRENCİLERDEN ZICO'YA ÇİÇEK VE HEDİYE YAĞDI

Antrenmanı izleyen Şair Fevzi Kutlu Kalkancı İlköğretim Okulu ve Eskişehir Samanyolu Özel Ümit İlköğretim Okulu öğrencileri antrenmandan sonra teknik direktör Zico ile bir araya geldi. İki okul öğrencileri de Zico'yu çiçeklerle karşılarken, Eskişehir'den gelen öğrenci grubu Brezilyalı çalıştırıcıya bir hediye verip tesislere oyuncular için baklava gönderdi.

08.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas 3 büyüklere teslim oldu

  G.Saray taraftarı Florya'ya akın etti

  Fenerbahçe'de solbek kalmadı

  Geleceğin yıldızları Milan'da oynayacak

  Trabzonspor gelecek sezon Ersun Yanal'la devam edecek

  Belçika futbolunda şike iddiaları bitmiyor

  Türkiye 25. sıraya geriledi

  NBA'nin en iyisi Kobe Bryant