Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NBA'nin en iyisi Kobe Bryant

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) 2007-2008 sezonunun en değerli oyuncusu (MVP) ödülüne, Los Angeles Lakerslı Kobe Bryant layık görüldü.

NBA sezonunun en değerli oyuncularına verilen Maurice Podoloff Ödülü'nün bu yılki sahibi, 82 ilk, 32 ikinci, 10 üçüncü ve 2 adet dördüncü sıra oylarından topladığı toplam bin 105 puan ile ABD'li oyuncu Kobe Bryant oldu.

İLK LOS ANGELES LAKERS'LI

Bu sezon takımının çıktığı 83 maçın tümünde forma giyen ve 28,3 sayı, 6,3 ribaunt ve 5,4 asist ortalamasıyla oynayan Bryant, 2000 yılından bu yana bu ödülü kazanan ilk Los Angeles Lakers oyuncusu oldu. Lakers tarihinde bu ödül, daha önce Shaquille O'Neal, Kareem Abdul-Jabbar ve Magic Johnson'a da verilmişti. NBA tarihinde 20 bin sayı barajına ulaşan en genç oyuncu ve 21 bin sayı ve 4 bin asist barajına ulaşan 16. oyuncu unvanını da taşıyan Bryant, KIA Motors sponsorluğunda düzenlenen ödül töreninde şöyle konuştu:

EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

''Bugün benim için güzel, özel bir gün. Burada bulunmaktan ötürü son derece onur duyuyorum. Bu, sadece bana değil, aynı zamanda takımıma verilmiş bir ödül. Bunu ekip olarak hak ettik. Takım arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır.'' Oylamada, Bryant'ı 889 puanla Chris Paul, 670 puanla Kevin Garnett (Boston Celtics), 438 puanla LeBron James (Cleveland Cavaliers) ve 60 puanla Dwight Howard (Orlando Magic) takip etti.

08.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas 3 büyüklere teslim oldu

  G.Saray taraftarı Florya'ya akın etti

  Fenerbahçe'de solbek kalmadı

  Geleceğin yıldızları Milan'da oynayacak

  Trabzonspor gelecek sezon Ersun Yanal'la devam edecek

  Belçika futbolunda şike iddiaları bitmiyor

  Türkiye 25. sıraya geriledi

  NBA'nin en iyisi Kobe Bryant