Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İstanbul Park'ta kim kazanacak?

5. ayağı İstanbul Park'ta bugün saat 15.00'de yapılacak Formula 1'de, geride kalan 4 yarışta Ferrari'nin Fin pilotu Kimi Raikkonen 2, İngiliz Lewis Hamilton ile Brezilyalı Felipe Massa ise 1'er kez birincilik elde etti.

Sezonun ilk yarışı olan Avustralya Grand Prix'sini McLaren Mercedes pilotu Lewis Hamilton kazanırken, Malezya ve İspanya'da Raikkonen birincilik kürsüsüne çıktı. Felipe Massa ise sezonun 3. yarışı olan Bahreyn Grand Prix'sinde birinci oldu.

MASSA BUGÜNKÜ YARIŞA İLK SIRADAN

BAŞLIYOR

İstanbul Park'ta dünkü sıralama turlarında Brezilyalı pilot Massa, üçüncü turdaki 1.27.617'lik derecesiyle ''pole pozisyonu'' elde etti ve üst üste 3. kez İstanbul'da sıralama turlarını en ön sırada tamamlamayı başardı. McLaren Mercedes'in Finli pilotu Heikki Kovalainen 1.27.808 ile ikinci, aynı takımdan İngiliz Lewis Hamilton ise 1.27.923'lük derecesiyle üçüncü oldu. PİLOTLAR NE DİYOR? MASSA (Ferrari): İlk birinciliğimi İstanbul 2006'da aldım. Ardından 2007'de yine birinci oldum. Bugün çok zor bir yarış olacak ve rekabet yaşanacak. Üstüste 3. kez birinciliği elde edersek, bizim için çok güzel olacak. Yeniden İstanbul'da bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Burada kendimi iyi hissediyorum. Geçen yılki başarımızı tekrar etmek istiyoruz'' dedi. RAİKKONEN (Ferrari): Ferrari'nin bir parçası olmak çok güzel. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Burası büyük bir aile gibi. Kariyerimi bu takımda noktalama istiyorum. Avustralya'dan bu yana iyi sonuçlar alıyoruz. Şampiyonluk için yine adayız. Zorlu bir mücadele olacak. ALONSO (Renault): Antrenman turların pist şartları zordu, çok kaygandı. Pek çok araç pist dışına çıktı, hatalar yapıldı. Barcelona'da gösterdiğimiz iyi performansı İstanbul'da da göstermek istiyoruz. Tabii ki yarışı kazanmayı beklemek fazla iyimserlik olur. Yarış sezonuna kötü başladık ama Barcelona'da gelişme sağladık. Şimdi daha iyimser bakıyoruz. İstanbul'daki yarışta bunu geliştirmeliyiz.

11.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞAMPİYON GALATASARAY

  Hakan Şükür'e yeni ünvan

  Tebrikler...

  İstanbul Park'ta kim kazanacak?

  Fenerbahçe’de hüzünlü son

  Çarşı Grubu üyeleri topluca kan bağışı yaptı

  Portekiz futbolu rüşvetle çalkalanıyor

  Sofuoğlu, Sakarya'da toprağa verildi

  Galatasaray potada Türk Telekom'u konuk ediyor

  Bülent Uygun'un annesi "Yılın Annesi" seçildi

  Pertevniyal Koşusu bugün

  Jazz, Lakers'ı Mehmet Okur'la yıktı

  Nihat: Şampiyon gibi sevindik

  A Millî Voleybol Takımı Fransa'da

  Trabzon kaptanı Hüseyin Çimşir'e AEK talip oldu

  Beşiktaş UEFA Kupasına kaldı