Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Halk can, cunta oy derdinde

Nargis kasırgasında on binlerce kişinin hayatını kaybettiği Myanmar’daki askeri yönetim, felaketin boyutlarına rağmen, en büyük şehir Yangon ile birkaç yer dışında anayasa referandumu yaptı. Ordu tarafından hazırlatılan anayasa referandumunun ertelenmesi için çağrı yapan uluslararası topluma kulak tıkayan askerî cunta, devlet televizyonunda halktan anayasayı onaylayarak vatandaşlık görevini yerine getirmesini istedi.


Amerika’da büyük skandal

Irak ve Afganistan’da öldürülen bazı Amerikan askerlerinin, Delaware eyaletinde aynı zamanda hayvan ölülerini yakmak için kullanılan bir krematoryumda

RİCE, İRAN VE SURİYE'YE YÜKLENDİ

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Lübnan’da, başşehir Beyrut’un batı kesiminin büyük bölümünü ele geçiren Hizbullah örgütünün sürüklediği kargaşa


  Sarkozy, Türkiye için referandumdan yana

FRANSA'DA, iktidardaki Halk Hareketi Birliği’nin (UMP) Genel Sekreteri Patrik Deveciyan, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin, ‘’Türkiye’nin AB’ye tam üyeliği için Fransa’da referandum düzenlenmesinden yana olduğunu’’ söyledi.


  19 Şiî ile 1 Amerikan askeri öldü

IRAK'IN başşehri Bağdat’ta çıkan çatışmalarda Amerikan ordusunun 19 Şiî militanı öldürdüğü bildirildi.


  Trende esrarengiz ölüm Kanadalıları korkuttu

KANADA Demiryolları VİA’nın Vancouver-Toronto seferini yapan treninde 60 yaşlarında bir kadının esrarengiz şekilde ölmesi Toronto polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.


  Refah Sınır Kapısı geçici olarak açıldı

FİLİSTİN'İN Gazze bölgesi ile Mısır arasındaki sınır kapısı, geçici olarak açıldı. Gazze’nin kontrolünü elinde bulunduran Hamas yönetimi ile Mısır arasında varılan anlaşma gereği kapı, 3 gün boyunca açık kalacak.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler