Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Terörü reformlarla yenin

İsveç’in Ankara Büyükelçisi ve İsveç’in AB Müzakere Heyeti Koordinatörü Christer Asp, Türkiye’nin şiddetli terörist saldırılara maruz kaldığını, hükümetin tüm dikkatini bu konuya vermesi gerektiğini bildiklerini kaydederek, “Ancak biz aynı zamanda reformların terörizme karşı kullanılacak silâhlardan olduğuna da inanıyoruz” dedi.


ŞEHİT HABERLERİ 6 ANNENİN DAHA YÜREĞİNİ YAKTI

Genelkurmay'ın terör örgütüne yönelik son operasyonlarına misilleme olarak Hakkari'deki bir karakola düzenlenen terör saldırısında şehit düşen askerle

Dışişleri Bakanı Babacan: Güç halka geçiyor, alışalım

DIŞİŞLERİ Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, “Türkiye’de gücün halka kaydığı bir dönem yaşadık, hala yaşıyoruz. Buna alışmamız lazım” dedi.


  G.Kurmay: PKK firarda

Genelkurmay Başkanlığı, “Kandil Dağı bölgesinde bulunan ve sayıları 200’e yaklaşan teröristin, hava harekâtından sonra büyük çoğunlukla silahlarını bıraktıkları ve Irak kuzeyi yerel yönetiminin teşkil ettiği kontrol noktalarından geçerek, bölgedeki yerleşim merkezlerine dağıldıklarının saptandığını” bildirdi.


  ANNELERİN SEVGİSİ ENGEL TANIMIYOR

Bugün Anneler Günü. Evlâtlarını canından çok seven anneler çocukları için hiçbir fedakârlıktan çekinmiyor. Çocuklarından bekledikleri ise sadece bir gülümseme.


  YÖK’ten adaylara müjde

YÜKSEKÖĞRETİM Kurulu (YÖK), gelecek akademik yıl için üniversitelerin kontenjanlarını arttırmak üzere yeni bir düzenlemeye gitmeye hazırlanıyor.


  Kırmızı ışıkta geçen polis müdürüne ceza

DÜZCE’DE makam aracıyla park yasağına uymayan emniyet müdür yardımcısına 55 YTL ceza uygulandı. Radar uygulamasına giderken kırmızı ışıkta geçen polis aracının sürücüsüne de 115 YTL ceza kesildi.


  “Yılın annesi” seçildi

TRABZON’DA doğuştan yürüme engelli oğlunu, 6 yıldır okuluna götürüp getiren, okulda kalarak oğlunun ihtiyaçlarını karşılayan Fatma Saydam, okul tarafından ‘’Yılın Annesi’’ seçildi.


  Şehit annesinden yetkililere sitem

FEYHAN İlhan, Anneler Günü’nü buruk kutlayan binlerce anneden biri... 11 yıl önce Hakkâri Çukurca’da askerlik yaparken Kuzey Irak’a düzenlenen bir operasyonda oğlu Bilge İlhan’ı şehit veren İlhan, bir Anneler Gününe daha acıyla giriyor...


  Başsavcıdan hiç söz etmedi

Danıştay’ın kuruluşunun 140. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Danıştay Başkanı Sumru Çörtoğlu, başörtüsü yasağını savunmaya devam ederken, Başsavcı Çölaşan'ın 27 Mayıs ve Menderes'le arkadaşlarının idamı için sarf ettiği ve toplumda büyük tepki çeken sözlerine hiç değinmedi.


  Kar mahsur bıraktı

Van’ın Bahçesaray ilçesinde etkili olan kar yağışı sebebiyle 20 araç mahsur kaldı. Mahsur kalan yaklaşık 120 yolcu, ekiplerin 6 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı.


  Yasakçılar korku üretiyor

KOCAELİ İnanç Özgürlüğü Platformu “Başörtüsüne Özgürlük“ eyleminin 160. haftasını gerçekleştirdi.


  Gül: Hukuk devleti anlayışı hakim kılınmalı

LİDERLER, Danıştay’ın 140. kuruluş yıl dönümü ve ‘’Danıştay ve İdarî Yargı Günü’’ dolayısıyla mesaj yayımladılar.


  Batıya değil, ülkelerin siyasetine karşıtlık var

TÜRKİYE'DE, toplumda toptan bir Batı ya da Hıristiyan karşıtlığının değil, Batılı devletlerce yürütülen siyasete yönelik bir karşıtlığın söz konusu olduğu belirtildi.


  301’in oluşturduğu zarar giderilmedi

AVRUPA Parlamentosu Yeşiller Milletvekili Cem Özdemir, Dışişleri Bakanı Ali Babacan’ın, 301. maddeyi “Geceyarısı Ekspresi” filmine benzettiğini hatırlatarak, “Açık konuşmak gerekir, kaldırılmasına çok sevinsem de, 301. maddenin oluşturduğu zarar giderilmedi” dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler