Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

IMF’ye yeni zam sözü

IMF’ye gönderilen mektupta, “gelirleri arttırmak amacıyla; akaryakıt ve tütün ürünlerine uygulanan maktu vergilerin ayarlanması ile gelir idaresinin güçlendirilmesi de dahil olmak üzere birtakım tedbirlerin alındığı” ifade edildi.


Konut krizi yaşanabilir

Sadece İstanbul’da 8 milyon konutun katalogdan satıldığını ve satılan bu konutların yalnızca yüzde 30’unun imal edildiğini belirten Bursa Müteahhitler

Demir fiyatlarındaki artışa devlet müdahale etmeli

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Zeki Kaldırım, demir fiyatlarındaki yüzde 100’lük fi


  Açlık artarsa ülkelerin güvenliği kalmaz

Tarım Bakanı Mehdi Eker, amaç dışı kullanım ve bio yakıt dolayısıyla gıda fiyatlarında artış yaşandığını belirterek, “Dünyada 800 milyon insan aç, bu politika sürerse ve kota getirilmezse, 1.5 milyar insan açlığa mahkum olacak.


  Bankalar, esnafın sicil affını dikkate almadı

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Sicil Affı Yasasının amacına hizmet etmediğini savunarak, bankaların bu affı dikkate almadığını belirtti.


  Kia'nın yeni modeli Cee’d Türkiye'de

KİA'NIN Avrupa için özel olarak tasarlanmış yeni modeli Kia Cee’d, Türkiye’de 31 bin 790 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


  Yıllık cari açık 40 milyar doları aştı

TÜRKİYE, Mart ayında 4.2 milyar dolarla yüksek düzeyde cari işlemler açığı vermeye devam ederken, cari açık yıllık bazda ilk kez 40 milyar doların üzerine çıktı.


  Bosch, Türkiye ekonomisine güveniyor

ROBERT Bosch GmbH Türkiye’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Wolfgang Chur, Türkiye’nin, önümüzdeki dönem yatırımları için çekici bir pazar olmaya devam edeceğini bildirdi.


  Dünya Ekonomi Kongresi İstanbul’da yapılacak

TÜRKİYE Ekonomi Kurumu (TEK), 25-29 Haziran 2008 tarihleri arasında, Uluslararası Ekonomi Birliği (IEA) ile birlikte İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 15’inci Dünya Ekonomi Kongresi’ni düzenleyecek.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler