Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Florya'da şampiyonluk coşkusu

TÜRKCELL Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun şampiyonu Galatasaray'ın taraftarları, elde edilen şampiyonluğu kutlamayı sürdürüyor. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen yaklaşık 15 bin sarı-kırmızılı taraftar, burada şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Ali Sami Yen Stadı'ndan ayrıldıktan 2 saat sonra tesislere gelebilen Galatasaraylı futbolcular, kendilerini bekleyen taraftarları, tesislerin balkonundan selamladılar.

LİNCOLN VERİLEN ATKIYI ÖPTÜ

Futbolcular, taraftarlarla birlikte karşılıklı tezahürat yaparken, en çok Sabri, Arda ve Ümit taraftarların coşkusuna karşılık verdi. Brezilyalı futbolcu Lincoln de taraftarlara tezahürat yaptırırken, yıldız oyuncunun bir taraftarın attığı atkıyı boynuna sardığı görüldü. Lincoln, ayrıca formasındaki armayı da öptü.

SABRİ-ARDA YENGEÇ DANSI YAPTI

Bu arada Arda ve Sabri, Fenerbahçeli futbolcuların Galatasaray'a attıkları golden sonra yaptıkları ''Yengeç Dansı''nı tesislerin balkonunda taklit ettiler. Taraftarlar uzun süre tesislerden ayrılmayarak, şampiyonluk şarkıları söylediler. Kutlamalara Trabzonspor ve Beşiktaşlı bazı taraftarların da katıldığı görüldü.

YÖNETİM BEBEK'TE KUTLADI

Bu arada, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yöneticiler, Galatasaraylılar Cemiyeti'nin ardından, Bebek'te bir gece kulübünde şampiyonluğu kutlamaya devam ettiler. Yöneticiler, kupayı tek tek ellerinde gezdirdiler. Gece kulübündeki kutlamaya teknik heyet de katıldı.

KIZILMEYDAN'DA G.SARAY BAYRAĞI

Galatasaray'ın şampiyonluğu, Rusya'nın başkenti Moskova'daki ünlü Kızılmeydan'da da kutlandı. Galatasaray'ın şampiyonluk ipini göğüslemesi üzerine Kızılmeydan'a gelen 60 kişilik taraftar grubu, Galatasaray bayrağı açıp, şampiyonluk şarkıları söylediler.

16 FUTBOLCU İLK ŞAMPİYONLUK

SEVİNCİNİ TATTI

GALATASARAY'DA çok sayıda oyuncu da sarı-kırmızılı formayla ilk lig şampiyonluğunu yaşadı. Sezona, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle 5 maç seyircisiz oynayarak başlayan, sakatlıklar nedeniyle sezon içinde önemli eksikler yaşayan, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının ardından da son 6 haftayı antrenörleri yönetiminde geçiren Galatasaray, elde ettiği bu şampiyonlukla, tam 16 futbolcusuna kadrosunda ilk kez şampiyonluk sevinci yaşattı. Sezon başında önemli bir kadro değişimi yaşayan ve genç oyuncular da dahil olmak üzere 27 futbolcusu bulunan ''Cim Bom''da, toplam 16 oyuncu sarı-kırmızılı formayla ilk şampiyonluklarını elde ettiler.

Galatasaray forması altında ilk kez şampiyonluk yaşayan futbolcular şöyle: Emre, Orkun, Bouzid, Hakan Kadir Balta, Volkan, Servet, Linderoth, Barış, Lincoln, Mehmet Topal, Barusso, Carrusca, Nonda, Serkan, Çağrı, Fırat. Galatasaray forması altında daha önce şampiyonluk yaşayan futbolcular ise şunlar: Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ayhan, Ümit, Sabri, Arda, Song, Okan, Aykut, Uğur, Mehmet Güven.

12.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Florya'da şampiyonluk coşkusu

  Beşiktaş'a Trabzon yardımı

  GÜL FORMULA'YI İZLEDİ

  F.Bahçe'nin tesellisi gol kralı Semih oldu

  Sivas: Lig üçüncüsü biziz, FIFA'ya itiraz edeceğiz

  A Millî Takımın Antalya'da 2008 hazırlığı başladı

  Lige 103 gün ara verildi