Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Piontek: Türkiye ilk 3'e girebilir

ESKİ Türk Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Sepp Piontek, Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği'nin (TÜRFAD) davetlisi olarak İstanbul'a gelen Piontek ve eşi Gitte, dernek üyeleri ve basın mensuplarıyla Polat Renaissance Otel'de öğle yemeği yedi. Sepp Piontek, Türkiye'yi çok sevdiğini ve her yıl Kuşadası'ndaki yazlıklarına geldiklerini ifade ederek, ''Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'na katılmasından gurur duydum. Fatih Terim ile beraber Türkiye'nin bu duruma gelmesinden memnunluk duyuyorum. Görüyorum ki artık Türk halkı bu işi kendi başına yapabiliyor'' dedi.

İTALYA, ALMANYA VE FRANSA FAVORİLERİM

Sepp Piontek, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 3 takımı favori olarak gördüğünü belirterek, ''Şampiyonada İtalya, Almanya ve Fransa favorilerim. Türkiye'de bunların arkasında geliyor'' dedi. Piontek, milli takımın aday kadrosu ve Hakan Şükür'ün kadroya alınmamasıyla ilgili soruları şöyle cevapladı: ''Hakan Şükür'ü 18-19 yaşından beri tanıyorum, ama bu Fatih Terim'in tercihidir. Galatasaray'ın son maçlarını izlemedim. Kalbim Hakan'ın katılmasından yana, ama şartlar teknik direktörü ilgilendirir. Yıldıray Baştürk, Almanya'da iyi performans gösterdi. Nihat Kahveci'yi izliyorum. Tuncay orta sahada benim favorim. Kaleciler de gayet başarılı. Diğer oyuncular Fatih Terim'in kararıdır. Hamit Altıntop da Bayern Münih'te başarılıydı.'' Piontek, Türkiye'de genç antrenörlerden Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'u beğendini sözlerine ekledi.

14.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Polat: Tertemiz bir şampiyonluk

  F.Bahçe'nin dinamosu Aurelio

  Sivas: UEFA Kupası bizim hakkımız

  Piontek: Türkiye ilk 3'e girebilir

  Zico ile Maradona karşı karşıya oynadı

  İstanbul Park'ın geleceği tehlikede

  Şampiyon Kocaelispor krallar gibi karşılandı

  Denizlispor'lu Yusuf'a Yunanistan kancası

  UEFA Kupası bugün sahibini buluyor

  Potada bayanların şampiyonluk maçı