Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Millî gelirde 140 ülke Türkiye’yi geçecek

ATO’nun hazırladığı raporda, IMF tahminlerine göre Türkiye’nin 2013’te kişi başın düşen millî gelirinin yüzde 34,1 artışla 12 bin 911 dolara çıkacağı belirtilerek, “180 ülkeden 140’ının kişi başına geliri 2007-2013 yılları arasında Türkiye’den daha yüksek oranda artacak. Türkiye kişi başına millî gelir artış hızında 141. olacak” denildi.


Devlet vergiyi dört ilden topluyor

Topladığı vergilerle faiz ödemeleri başta olmak üzere bütçe harcamalarını finanse etmeye çalışan devlet, her 100 YTL’lik verginin 79 YTL’sini İstanbul

Batmayan mayo, talebe yetişemiyor

Gökhan Yılmaz, yaz mevsiminin de gelmesiyle batmayan mayoya olan talebin ve rağbetin arttığını bildirdi. 2000 yılında şahıs şirketi olarak kurduğu şir


  Bank Asya’nın ilk çeyrek kârı 51 milyon YTL

BANK Asya 2007 yılı ilk çeyreği 36 milyon YTL olan vergi sonrası net kârını, 2008 yılı ilk üç ayında 37 mil-yon YTL’ye yükseltti.


  Proton, otogaz kullananları sevindirdi

ULUSLARARASI alanda kendini ispatlamış otomobil markası Proton, son yılların tercih edilen yakıtı otogazın avantajlarını 0 km araçlarıyla otomobil kullanıcılarına sunuyor.


  DOUBLE-UP, fakir kalfaları evlendiriyor

OTOMOTİV Katkı Ürünleri sektörü markalarından DOUBLE-UP, oto sanayi sitelerinde çalışan ve evlenmek üzere olup maddî durumu elverişsiz olan 7 kalfayı evlendirecek.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler