Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bürokrasi ayak diriyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bürokrasiyi eleştirerek, “Sıkıntımın bir tanesi şudur; ben Çalışma Bakanı olarak mevzuat açısını hızla tamamlıyorum, ama burada bürokrasi ayak diriyor” dedi. Tüm bürokrasiyi başarısız bulduğunu belirten Çelik, “Bürokrasi çalışmaya hazır değil” diye konuştu.


Toptan: Mahkemeye gölge düşürmeyiz

TBMM Başkanı Köksal Toptan, TBMM’nin kararlarının anayasal denetime tâbi olduğunu belirterek, ‘’Bu nedenle anayasal denetim yapan bir makamın bu yetki

TİRYAKİLER YANGIN MERDİVENİNE!

Kapalı mekânlarda sigara içme yasağı, yarın yürürlüğe giriyor. Önümüzdeki 4 yıllık süreçte, Türkiye’de sigara içme oranının yüzde 35’den yüzde 20’ye d


  En temiz mahalleye 'okul' ödülü

Bağcilar Belediyesi tarafından düzenlenen 37. İstişare Kurulunda konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Çevre haftasında başlatacakları sokak temizlik kampanyasında, en temiz mahalleyi “Okul”la ödüllendireceklerini söyledi.


  Rüşvet operasyonunda 21 polis tutuklandı

Antalya’da kamyonlarında aşırı yük belirlenen nakliyecilerden rüşvet alındığı iddiasıyla sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltında bulunan polis memurlarından 21’i ile bir kurumda görevli 2 memur ve rüşvete aracılık ettiği iddia edilen zanlı tutuklandı.


  Başkale’de 6 terörist etkisiz hâle getirildi

VAN’IN Başkale ilçesinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda, aralarında bölge sorumlularının da bulunduğu 6 terörist etkisiz hale getirildi.


  Türkiye, ILO’nun gündeminde

TÜRKİYE, 87 sayılı Sendika Özgürlüğü ve Sendikalaşma Hakkının Korunması Sözleşmesi’nin uygulanması konusundaki ihlâller gerekçesiyle, ILO Aplikasyon Komitesi’nde gündeme gelmesi muhtemel 40 ülke arasına alındı.


  “Temiz Sular, Temiz Türkiye Kampanyası”

MİLLî Eğitim Bakanlığı (MEB), 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla Türkiye genelindeki okullarda “Temiz Sular, Temiz Türkiye Kampanyası” başlatacak.


  Yazar Cengiz Aytmatov hastaneye kaldırıldı

KIRGIZ Yazar Cengiz Aytmatov’un Tataristan’ın Kazan şehrinde hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Kırgız medyasına göre, 79 yaşındaki Aytmatov, sağlık durumunun aniden kötüleşmesi üzerine hastaneye kaldırıldı.


  Herkes için adalet ve özgürlük istiyoruz

MAZLUMDER Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı Murat Ekinci, Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu’nun “İnanca Saygı ve Başörtüsüne Özgürlük” için gerçekleştirdiği eylemlerin 120.’sinde yaptığı konuşmada, “Adaletin ve özgürlüğün hâkim olduğu, inanç özgürlüğünün ayrımsız bir şekilde herkes için sağlandığı ve insan hakları ihlâllerinin sona erdiği bir ortam meydana gelinceye kadar da bu mücadele devam edecektir” dedi.


  Türk insanı barış için elinden geleni yapıyor

KKTC Meclis Başkan Yardımcısı Kaşif, dünyanın artık Kıbrıs’a bakmasını isteyerek, “Türk insanı, kalıcı barış için elinden geleni yapmaktadır, yoğun bir şekilde çalışmaktadır” dedi.


  66 kaçak yakalandı

GÜVENLİK güçleri gerçekleştirdikleri operasyonlarda 66 kaçak yakaladı. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki yasa dışı sınır geçişlerine ilişkin duyuruya göre, önleyici kolluk kuvvetlerince önceki gün Çanakkale, Kırklareli, Niğde, Kilis, Ağrı ve Van il merkezlerinde yapılan kontrollerde, Türkiye’de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 10 Somali, 9 Afganistan, 7 Pakistan, 1 Sri Lanka, 1 Suriye, 1 İran uyruklu toplam 29 kişi ve bu kişilerle bağlantılı 6 Türk vatandaşı yakalandı.


  Kırım Tatarları Ukrayna’yı protesto etti

KIRIM Tatar Dernekleri Federasyonu (KDTF) üyesi bir grup Ukrayna Büyükelçiliği önünde protesto eylemi yaptı.


  Özbilgin, mezarı başında anıldı

DANIŞTAYA yapılan silâhlı saldırıda ölen 2. Daire Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin, öldürülmesinin ikinci yılında mezarı başında anıldı.


  Antalya’ya, 15 günde 477.5 bin turist geldi

TURİZMDE iyi bir sezon geçirmeyi hedefleyen Antalya, Mayıs ayının ilk yarısını yüzde 37’lik artışla geçti.


  “Sandıkla gelen, sandıkla gitmeli”

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Yalçın Topçu, Türkiye’de son günlerde gündemi AKP’nin kapatılması dâvâsının meşgul ettiğini belirterek, ‘’Büyük Birlik Partisi olarak biz, sandıkla gelenin sandıkla gitmesini istiyoruz’’ dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler