Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fatih Tekke Zenit'i bırakıyor

RUSYA Devlet Başkanı Dmitri Medvedev Türk futbolcu Fatih Tekke'nin de oynadığı UEFA Kupası'nı kazanan Zenit takımını ve yöneticilerini Kremlin'de ağırladı.

Ancak, final maçındaki mükemmel futbolu ile UEFA Başkanı Michel Platini'nin de beğenisini kazanan Fatih Tekke, hastalığı nedeniyle programa katılamadı. Fatih Tekke kupanın kazanıldığı gece ve sonrasında uzun süren kutlamaların etkisi ile mide rahatsızlığı geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Kısa süren tedavinin ardından taburcu edilen Fatih Tekke'nin sağlık durumu iyi.

KREMLİN YERİNE HASTANEYE GİTTİ

Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulunan Fatih Tekke kendisinin çok istediği halde Kremlin'deki kabule gidemediğini kaydederek, "Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü. Sabaha doğru ancak eve gelebildim. Ardından midemde bir yanma başladı. Rusya'daki menejerim Akın Dal'ı arayarak hemen ambulans çağırmasını istedim. St. Petersburg Amerikan Hastanesi'nden gelen ambulansla hastaneye gittik. Sabah 9:00 gibi kan ve diğer tahliller gerçekleştirildi. Kullanacağım ilaçların ve-rilmesinin ardından 14:00 gibi hastaneden taburcu oldum. Moskova'ya gidecek takımın uçağı da o sıralarda kalktığı için yetişemedim. Evimde istirahat ediyorum." açıklamasında bulundu.

UEFA'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİM

Zenit forması ile UEFA Kupası'nı kazanmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Fatih Tekke, "UEFA Kupası finalinde Türkiye'yi temsil ettiğim için mutluyum. Maçta çok güzel oyun çıkardık. Sonuçta hak ettiğimizi kazandık. Bu güzel bir duygu." dedi. Türk futbolcu Zenit'te hem lig şampiyonluğu, hem de UEFA Kupası'nı almanın ayrı bir güzelliği olduğunu ifade ederek, "Zenit'te ilkleri yaşadım. Ancak uzun süre maçlara 90 dakika çıkamadığım için şanslı değilim." dedi. Zenit'ten ayrılmak istediğini yineleyen başarılı futbolcu, "Burada çok fazla forma şansı bulamadım. Üç aydır ilk defa final maçında 90 dakika oynayabildim. Son üç maçta 90 dakika oynasaydım UEFA Kupası finalinde üç gol atardım. Maç oynamadan hazır olunamıyor. Şu an buradan ayrılmayı planlıyorum." dedi. Kulübün kendisinden memnun olduğuna işaret eden Fatih Tekke ısrarcı olmaları durumunda her şeye rağmen takımda kalmaya devam edeceğini, yine elinden geleni yapacağını söyledi. Kremlin Catherine salonunda Zenit'li yöneticiler ve futbolcuları kabul eden Medvedev "Aferin gençler! Güzel iş başardınız. Size minnettarım." diyerek kupayı kazanmalarından dolayı tebrik etmişti.

18.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ 2008'İ BEKLİYOR

  Emre'ye transfer izni yok

  Millîler VIP'den uğurlandı

  Galatasaray'ın Formula yarış arabası böyle olacak

  Fatih Tekke Zenit'i bırakıyor

  SÜPER LİGE KİM ÇIKACAK? Boluspor mu, Eskişehir mi?

  Rus tenisçi Petrova İstanbul'a geldi

  Bursaspor'lu Ömer Aysan'a Rus Rubin Kazan talip oldu

  Kobe'li Lakers, Mehmet'li Jazz'ı yenerek finale çıktı

  İspanya'nın 2008 kadrosuna golcü Raul çağrılmadı

  Marsel İlhan, Özbekistan'da şampiyon oldu

  Adidas futbol tarzı İzmir'de