Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TERİM: BİRİNCİ KALECİM VOLKAN DEMİREL

MİLLÎ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bir televizyon programında EURO 2008'de kalede ilk tercihinin Volkan Demirel olacağını açıkladı.

Terim, "Üç kalecimiz de bugün milli takımlarda oynamış. Çok tecrübeli bir Rüştü var. Ayağının da en iyi durumda olduğunu düşünüyorum. En kritik zamanlarda görev almış olan Volkan da çok iyi durumda. Ve Tolga da fiziğiyle ve duruşuyla bizi çok iyi taşır. Ama birinci kalecimiz Volkan Demirel'dir" dedi.

Bu arada millî kaleci Volkan Demirel de kendi internet sitesinde yayınladığı mesajında hazırlık kampının çok iyi geçtiğini ve kendisini iyi hissettiğini açıkladı. Volkan internet sitesinde şu görüşlere yer verdi. "Çok güzel bir atmosferde başlayan Antalya kampında, aile ortamı oluşturduk ve güzel bir kaynaşma ortamı oldu. Şu an Almanya'dayız. Çok iyi çalışma ortamı ile birlikte en iyi şekilde hazırlanıyoruz, çünkü hedefimiz büyük: Avrupa Şampiyonluğu! Milli takım olarak güzel zaferler yaşatmak istiyoruz ülkemize. Çünkü bu zafer ve başarıları hak ediyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını şampiyona da alarak mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz. Sakatlığımla ilgili olarak da, kasığımdaki ağrılar ve oluşan yırtık, kendini yenilemeye başladı. Son iki gündür kendimi çok iyi hissediyorum. Şu an itibariyle hem saha içi, hem de saha dışı çalışmalarımı sürdürüyorum. En kısa zamanda takımımın antremanına katılmak için kendimi hazırlıyorum. Avrupa Şampiyonası'nda 70 milyon insanımızın dualarının da bizlerle birlikte olduğunu biliyor, kupa ile ülkemize dönmeyi ümit ederek, tüm Ülkemizi sokaklara dökmek istiyoruz."

20.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Eskişehir 12 yıl sonra Süper Lig'e kavuştu

  Gökhan Ünal: G.Saray'la anlaşmadım

  İstanbul Cup'ta sürpriz! 3. seribaşı Floris elendi

  İspanya basını Nihat'ı Villarreal'in en iyisi seçti

  F.Bahçe, Efes'i yenerse finalde

  Ersen Martin'li Recreativo kümede kalmayı başardı

  TERİM: BİRİNCİ KALECİM VOLKAN DEMİREL

  19 Mayıs Maratonu'nu Çağlayan ve Kiraz kazandı

  F. Bahçe millî atlet Selim Bayrak'ı transfer etti

  Mehmet Topuz, 2010'a kadar Kayserispor'da