Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Slovakya provası Terim'e umut verdi

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Slovakya ile oynanan özel karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, takımın durumundan genel olarak memnun olduğunu söyledi.

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Terim, "Beni sevindiren taraf, henüz bir tane teknik idman yapmadık. Artı, ilk çıkan takım bir hayli genç bir takım. İki devre de ayrı ayrı düşünceler ortaya koydu. Sabah da bir buçuk saat antrenman yaptığımızı unutmayalım. O yüzden, genel olarak memnunum. Muhakkak hatalarımız var, yanlışlarımız olacaktır. Ama sakatlarımızla beraber toplandığımız zaman çok daha iyi bir takım oalcağımızdan eminim. 6 kişiyi getirmedim, otelde kaldı, birçok arkadaşımızı da önceden koymadık" dedi.

MÜTHİŞ BİR GRUBUMUZ VAR

"Böylesi teknik kapasitesi yüksek bir maç bekliyor muydunuz?" şeklindeki soruya Terim, "Genel olarak yapımız bizim normalde böyle. Oynamayı seviyoruz; oynayarak bir yerlere varmamız gerektiğine inanıyoruz. Ama açıkçası, bazıları için evet, beni mutlu eden taraf da odur; bu kadar beklemiyordum. Bu yeter mi, hayır, daha iyi olmamız lazım. Ama beni çok sevindiren şey, ilk defa milli olan var, ilk defa resmi maç oynayan var. Müthiş bir grup olarak cevap vermeleri beni çok sevindiriyor." şeklinde cevap verdi.

HEDEFLERİMİZ HEP YUKARIDA

Yabancı bir gazetecinin, Avrupa Şampiyonası'nda favorisinin kim olduğunu sorması üzerine ise Terim, şu karşılığı verdi: "Her ülkenin kazanma ihtimali var. 16 tane takım var, matematiksel olarak herkesin şansı var. Biz hedeflerimizi hep yukarıda tutarız, isteriz, olur. Olur ama inancımız hep vardır. Biz hedeflerimizi hiç aşağıda tutmadık, yukarıda tutacağız yine. Ama olur olur, olmaz olmaz. Biz bunu deneyeceğiz, biz bunu istiyoruz. Son Avrupa Şampiyonası'nı beraber seyrettik. Hiç kimse Yunanıstan'ın Portekiz'i yeneceğini tahmin etmemişti ama oldu. Dolayısıyla bizim hedeflerimiz yüksekte."

HER FUTBOLCU BU FORMAYA ADAY

Bir soru üzerine karşılaşmaya çıkan kadroyu değerlendiren Terim, "Bazı oyuncuları elimde olmadan koyamıyorum. Yapacak bir şeyimiz yok, sakatlar. Ama planmamamızda, maçlara yaklaştıkça kafamızdaki takımı sürme adına daha ısrarlı olacağımız kesin. Ama buraya davet ettiğimiz her arkadaşımız bu formaya adaydır." şeklinde konuştu.

22.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Slovakya provası Terim'e umut verdi

  Fatih Tekke Almanya'da oynamak istiyor

  F.Bahçe'nin final tercihi Telekom

  ZİDANE İNÖNÜ STADINDA TOP OYNADI

  Hakan: Millî Takıma seçilmeyi bekliyordum

  UEFA: Türkiye Slovakya önünde moral depoladı

  F.Bahçe'de yeni sezon kombine kart satışları izdihama yolaçtı

  Radwanska ve Petrova rakiplerini kolay geçti

  Collina İstanbul'da Türk hakemlere futbolu anlatacak

  Kıraç Belediyesi Boks Turnuvası bugün başlıyor

  Türkiye olimpiyatlara 58 sporcu ile katılacak

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır