Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hamit'in 2008 korkusu

ALMANYA Birinci Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih'de oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, Avrupa Şampiyonası Finallerinde oynamak istediğini, ancak gelecek sezon için de kendini riske sokmak istemediğini söyledi.

Uzunca bir süreden bu yana sakat olan ve Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne hazırlanan Türk Milli Takımı'nın Almanya'da yaptığı kampında bulunan Hamit Altıntop, Kicker adlı Alman spor dergisine yaptığı açıklamada, gelecek sezonu tehlikeye sokmak istemediğini belirterek, ''Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istiyorum, ancak riske girmek de istemiyorum. Gelecek sezonu tehlikeye sokacağıma şimdiden ayrılırım'' dedi.

BİR SEZONDA İKİ AMELİYAT OLDU

Lig sezonunun kendisi için sportif açıdan çok iyi geçtiğini ifade eden Hamit, yine de bu sezon geçirdiği iki ameliyat nedeniyle mutluluğunun da o kadar fazla olmadığını kaydetti. Hamit, koşabildiğini, rahat bir şekilde hareket edebildiğini, ancak koordinasyonda hala eksiklikleri olduğunu belirterek, Bundesliga'da Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Jürgen Klinsmann ile başlayacak dönemin de kendisi için heyecanlı bir dönem olacağını söyledi. Takım içindeki büyük rekabete rağmen kendisini ispatlayacağına emin olduğunu ifade eden Hamit, ''Ben her yerde oynarım, bu benim avantajım. Teknik direktörün beklentilerini yerine getiriyorum'' dedi.

5 GOL PASI VERDİ, 7 GOL ATTI

Bundesliga'da bu sezon 23, UEFA kupasında da 9 kez oynayan ve Almanya Kupası'nda oynayan, 5 gol pası veren ve toplam 7 gol atan Hamit, sakatlığından dolayı sezon sonunu kaçırdığı için de üzgün olduğunu sözlerine ekledi. Bayern Münih'in görevi bırakacak olan teknik direktörü Ottmer Hitzfeld de sakatlanıncaya kadar Hamit'in kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, kendisini her zaman oynattığını söyledi.

23.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Hamit'in 2008 korkusu

  Tarihin en güzel Avrupa finali

  F.Bahçe Zico ile hâlâ anlaşmadı

  8 takımın gözü Bank Asya'da

  İstanbul Cup'ta 2. sürpriz, Petrova elendi

  Şenol Güneş Spor Salonu 28 Mayıs'ta açılıyor

  Shop&Miles Bosphorus Cup yelken yarışı bugün başlıyor

  Fenerbahçe'de "Basketbol Yaz Okulu" kayıtları başladı

  Milan, Drogba ve Eto'o'yu transfer listesine aldı

  NBA'de Lakers, Spurs'u 89-85 yenerek 1-0 öne geçti

  Bulgaristan'da kulüp başkanı kayboldu

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır