Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Japon modelini konuştular

Japonya İmparatoru Akihito, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesinde, “Biz geleneklerimize bağlı olarak modernleştik, siz de geleneklerinize bağlı kalarak modernleşiyorsunuz” dedi.


İHL BİRİNCİLİĞİNDEN VİYANA'YA

Geçtiğimiz günlerde ÖNDER bursuyla Viyana Üniversitelerinde okuyan üç başörtülü öğrenci daha yüksek lisans diplomalarını törenle aldılar. Hatice Ka

İran’la istihbarat işbirliği yapıyoruz

“Orta Doğu: Belirsizlikler İçindeki Geleceği ve Güvenlik Sorunları” konulu uluslararası sempozyumda gazetecilere açıklamalarda bulunan Kara Kuvvetleri


  Baykal ve Sav’a protesto

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısına katılmak üzere geldiği Diyarbakır’da vatandaşlar tarafından protesto edildi.


  ‘Önce çalış, sonra yalnız Allah’a duâ et’

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İzzet Er, ‘’Dinde esas olan Allah’a duâ etmektir. İslâm dini, türbelerde mum yakmayı, taş yapıştırma, kalem ve silgi koymayı, okunmuş pirinç ve şeker yemeyi hoş görmez’’ dedi.


  Kur’ân kursu ilk mezunlarını verdi

Yıldırım (Eski) Camii Kur’ân Kursu bu yıl da 3.500 kişinin katılımıyla büyük bir merasimle mezunlarını verdi.


  Kadınlar iş hayatında çok yıpratılıyor

Türkiye’de özel sektörde çalışan her 10 kadından 7’sinin psikolojik tacize uğradığı bildirildi.


  Antalya’da ASMEK sergisi açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursu (ASMEK) kapsamında ücretsiz olarak eğitim gören 16 bin kursiyerin 2007-2008 yıl sonu sergisi Cam Piramit’te açıldı.


  Malatya’da okuma kampanyası

“Türkİye Okuyor” kampanyasına Malatya da aktif olarak katılacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayesinde, Millî Eğitim ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği, kamu ve özel kurum ve kuruluşların katılımlarıyla ülke genelinde yapılacak ve 4 yıl sürecek olan “Türkiye Okuyor” kampanyası eşzamanlı olarak Malatya’da da başladı.


  Soylu: Fransa’dan ‘’köstek değil destek’’ bekliyoruz

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin AB üyeliğinin otomatikman referanduma götürülmesini de öngören anayasa değişikliğinin Fransız Meclisi’nde kabul edilmesiyle ilgili olarak, Türkiye’nin Fransa’dan ‘’köstek değil destek’’ beklediğini kaydetti.


  Türel, 4 yılını değerlendirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, görevdeki 4 yılını değerlendirdi.


  Yargıtay’ın kararı MİT’le emniyeti de kapsayacak

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ‘’Yargıtayın dünkü kararının oldukça kapsamlı olduğunu düşünüyorum. Kişisel değerlendirmem; kararın MİT’i ve Emniyeti de kapsayacağı şeklindedir’’ dedi.


  Dinleme, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonunda

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, ‘’haberleşmenin dinlenilmesi ile ilgili sorunların araştırılması’’ yönünde milletvekillerinin yaptığı başvuruları değerlendirmek üzere toplandı.


  Antep, madalyasını bugün alacak

TBMM Başkanı Köksal Toptan, bugün Gaziantep'te düzenlenecek törende, İstiklâl Madalyası'nı Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e verecek.


  Madencilerin banka promosyonu dâvâsı

Zonguldak’ta, Türkiye Taşkömürü Kurumunda (TTK) çalışan yaklaşık 300 işçi, ‘’kurumun banka promosyonlarını personele dağıtmadığı’’ gerekçesiyle iş mahkemesine dâvâ açtı.


  KARAÇULHA’DA 15 YILLIK SU ÇİLESİ

MUĞLA’NIN Fethiye ilçesine bağlı Karaçulha beldesinde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte su kesintileri de baş göstermeye başladı.


  Türkçe’nin yıldızları Konyalıların gönlünü fethetti

6. ULUSLARARASI Türkçe Olimpiyatları Konya Şöleninde hünerlerini sergileyen 20 ülkeden 150 öğrenci, Konyalıların gönlünü fethetti.


  Hafızlar mezun oluyor

ISPARTA Mekke Kur’ân Kursundan mezun olan 20 öğrenci, Pazar günü düzenlenecek törenle mezun olacaklar.


  2 kilo arpa ile öğlene kadar gezi

OSMANİYE’NİN Kadirli ilçesinde bayan at arabası sürücünü görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır