Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ZAMLAR BİRBİRİNİ TETİKLİYOR

Plastik Sanayicileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı İlker Biliktü, petrol zamları sebebiyle sektörde yüzde 10'luk fiyat artışı olduğunu ve yüzde 10'luk bir artış daha beklediklerini söylerken, Ege Demir ve Demirdışı Metal İhracatçıları Birliği Başkanı Halil Şahin, doğalgaz ve 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek elektrik zammının demir çelik sektöründe ton başına 20 dolar maliyet getireceğini kaydetti.


BAKKAL AMCA TEKRAR REVAÇTA

Dar gelirli ailelerin veresiye alışveriş yaparken ilk aklına gelen ‘’bakkal amca,’’ alışveriş yapıp borçlarını ödeyemediklerinden dolayı bankaların ka

Elektrik fiyatı artışı demir sektörünü zorluyor

EGE Demir ve Demirdışı Metal İhracatçıları Birliği Başkanı Halil Şahin, doğal gaz zammı ve 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek elektrik zammının üretime yan


  “Fazla petrol için talep yok”

PETROL İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Dönem Başkanı Şekip Halil, petrol üreticilerinin, talep olmazsa fazla petrol üretimi yapamayacağını ve şu anda talebin olmadığını söyledi.


  Latin Amerika, ticarî blok oluşturacak

KOLOMBİYA eski Devlet Başkanı Ernesto Samper Pizano, Latin Amerika ülkelerinin birleşmiş durumda olduğunu belirterek, “Gelecekte büyük bir ticari blok oluşturabileceğiz.


  Tariş, kuru üzümlü ve fındıklı lokum üretecek

TARİŞ, kuru üzümlü ve fındıklı lokum üretimine başladı. TARİŞ Üzüm Birliği Başkanı Ali Rıza Türker, yaptığı yazılı açıklamada, ‘’Türk tatlı kültürünün incisi’’ olarak kabul edilen lokuma TARİŞ’in yeni bir tat ilave ettiğini kaydetti.


  Türkiye-Bahreyn arasındaki ticaret hacmi % 150 arttı

DEVLET Bakanı Kürşad Tüzmen, Bahreyn’in 40 bin konut yapmak istediğini belirterek, TOKİ dahil Türk müteahhitlerinin bu işten pay almak isteyeceklerini söyledi.


  “Moldova'da çok ciddî fırsatlar var”

ULUDAĞ Tekstil İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Burkay, Moldova’da konfeksiyon ve tarım sektörlerinde ciddî fırsatlar bulunduğunu bildirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır