Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Müslüman dünyasını mutlu ettik

AVRUPA Futbol Şampiyonası'nda yarın akşam Almanya ile oynayacağı yarı final maçı öncesinde konuşan A Milli Takım futbolcuları, çok büyük bir iş başardıklarını ve finale kalarak başarılarını taçlandırmak istediklerini söylediler.

Viyana'daki Franz Horr Stadı'nda antrenman öncesinde basın mensuplarına konuşan futbolculardan Arda Turan, gerek grup maçlarında gerekse çeyrek final maçında büyük bir mücadele örneği ortaya koyduklarını belirtti. Arda, Almanya karşısında da finale çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Arda, Almanya'nın çok büyük bir takım olduğunu ve turnuva tecrübesi bulunduğunu belirterek, ''Rakibimiz çok kuvetli bizim de kendi gücümüz var. Sahaya 11 kişi çıkacağız, onun için eksik yok demektir, dualarla inşaallah yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.

FİNAL İÇİN TEKRAR VİNAYA'YA GELECEĞİZ

Hırvatistan maçının uzatmalarının son saniyelerinde attığı golle maçı penaltılara taşıyan Semih ise, ''Benim gol atmam önemli değil takımın kazanması önemli, yaşattığımız mutluluğun biz de mutluluğunu yaşıyoruz. Geriye düştüğümüz birçok maçı çevirdik ve buraya geldik. Şimdi yarı final için Basel'de Almanya karşısına çıkacağız. Amacımız Basel'de Almanya'yı geçerek final oynamak için tekrar Viyana'ya gelmek.'' diye konuştu.

TUNCAY VE TÜMER'DEN BASINA TAVIR

A Milli Takımın başarılı file bekçisi Rüştü Reçber ise, bir basın mensubunun, başta Tuncay ve Tümer Metin olmak üzere 7-8 oyuncunun basına tavır alarak konuşmamasını eleştirdi. Kaptan olarak Rüştü'ye şikayetlerde bulunan basın mensubuna cevap vermeyen Rüştü, arkadaşlarıyla bu konuyu konuşacağını söyledi. Daha sonra, Hırvatistan maçı, yarı finalde oynayacağımız Almanya maçı ve kendi geleceğiyle ilgili olarak Rüştü şunları söyledi; ''Tabii ki Hırvatistan'ı eleyerek yarı finale kaldığımız için çok mutluyuz, hem kendi insanımızı hem de Müslüman dünyasını mutlu ettiğimizi biliyoruz. Zor bir maçtı, kaybeden turnuva dışında kalacaktı. İsteğimiz, maçı kazanma arzumuz, yüreğimiz, her ne kadar iyi maç olmasa da yarı finale kalmayı başardı.

RÜŞTÜ: YİNE PENALTILARA KALABİLİR

Hedefimiz başarı çıtasını bir basamak daha yükseltmek. 15 yıllık futbolculuk hayatımda Almanya'ya yenilmedik. Üç kere oynadık 2 galibiyetimiz, 1 de beraberliğimiz var. Bu maçta tabii ki dezavantajımız var, ceza ve sakatlar var; fakat 11'i çıkaracak kadromuz ve gücümüz de var. Almanya çok güçlü, rakibi bunaltan bir turnuva takımı. Zor bir 90 dakika, belki uzatma ya da penaltılar sonunda biz kazanmak istiyoruz. Ülkemin katıldığı tüm turnuvalarda bulundum ve başarılı da oldum. Şimdi kendimle ilgili tek düşüncem var; şu turnuvayı hakkıyla tamamlamak ondan sonra da kararımı vereceğim.''

24.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Müslüman dünyasını mutlu ettik

  Löw: Türklere saygı gösterelim

  Nihat İspanya'da ameliyat olacak

  Aurelio'nun F.Bahçe ile sözleşmesi sona erdi

  Fenerbahçe Kulübü Zico'ya teşekkür etti

  Trabzonspor Sylva'sına bugün kavuşuyor

  Denizlispor Brezilyalı Braga ile 3 yıllığına anlaştı

  Bursa'da Ekrem Yavuz başpehlivan

  2 Türk taraftarın öldürüldüğü ileri sürüldü

  Manisa'da 40 metrekarelik dev ekranda maç keyfi

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır