"Gerçekten" haber verir 28 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2008'i FATİH TERİM KAZANDI

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde yapılan Türkiye-Almanya maçının yankıları Alman basınında, Türk milli takımına ve Türk taraftarlara övgüler ile sürüyor.

B.Z gazetesi, ''Dostluk gecesi için teşekkürler'' başlığıyla birinci sayfadan verdiği haberde, Türk taraftarların maç sonrasında büyük ölçüde sakin davrandıklarını, Alman dostlarını tebrik ettiklerini ve yer yer birlikte kutlamalar yaptıklarını yazdı. Gazetede, ''Şimdi Almanya'yı destekliyoruz'' başlığıyla verilen haberde, Türklerin maç sonrasında çok üzgün olmalarına rağmen bu şekilde konuştukları ve çoğunun içtenlikle Alman milli takımını finalde desteklediği ifade edildi. Gazetenin spor sayfalarında da Türkçe olarak ''Türk kahramanlara sonsuz teşekkürler'' başlığıyla verilen haberde, teknik direktör Fatih Terim'in, çok adil davranan bir teknik direktör olduğu, maç sonrasında bazı Alman oyuncuları da tebrik ettiği ifade edildi. Diğer bir haberde de Türk halkının hatalı gol yemesine rağmen Rüştü'yü ''penaltı kahramanı'' olarak teselli ettiği kaydedildi. Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi, Türk milli takımının eksik oyuncularına rağmen Almanya'ya üstün tekniklerini gösterdiği, yenilgiye rağmen Terim'in bu turnuvada kazanan kişi olduğu ve şimdi kariyer yaptığı belirtildi.

30 MİLYON ALMAN MAÇI TV'DEN İZLEDİ

Türkiye-Almanya maçındaki görüntü kesintileri sırasında Almanya'nın Hamburg kentindeki su tüketiminin büyük ölçüde arttığı bildirildi. Hamburg Su İşletmeleri tarafından yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye-Almanya karşılaşmasının ilk yarısı sırasında ortalama 9 bin 371 metreküp olan su tüketimi devre arasında 19 bin 680 metreküpe yükseldi. Alman ZDF televizyonunda ikinci yarı sırasında meydana gelen 2 görüntü kesintisi sırasında da su tüketiminin büyük ölçüde arttığı, ilk kesinti sırasında su tüketiminin 16 bin 604 metreküp, ikinci kesinti sırasında da 14 bin 411 metreküp olduğu kaydedildi. ZDF tarafından yapılan açıklamada da, karşılaşmayı yaklaşık 29,43 milyon insanın ekran başında seyrettiği bildirildi.

28.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  En başarılı turnuvamız oldu

  2008'i FATİH TERİM KAZANDI

  İspanya final sevinci yaşıyor

  F.Bahçeli Semih ve Ömer NBA'ye seçildi

  Arda'ya İtalya'dan resmî bir teklif yok

  F.Bahçe'de sağlık kontrolüne Önder Turacı da katıldı

  Beşiktaş'ta 7 futbolcu rutin kontrolden geçti

  Her şampiyonaya yeni bir futbol topu

  Kartepe Tesisleri takımların kamp merkezi oldu

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır