"Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alman basını: Teşekkürler

ALMAN GAZETELERİ ALMAN MİLLÎ TAKIMININ FİNALDE İSPANYA'YA KARŞI ALDIĞI MAĞLUBİYETİ BAŞ SAYFALARA TAŞIDI. BİLD: ''BİZ YİNE DE SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ''. BERLİNER KURİER: ''AĞLAMAYIN ASLANLAR''. B.Z.: ''TEŞEKKÜRLER''

ALMANYA'NIN 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'ya 1-0 yenilerek Avrupa ikincisi olması Alman basınında geniş bir şekilde yer aldı. Bild gazetesi, İspanya'nın çok iyi oynadığını belirterek, baş sayfasında Bastian Schweinsteiger'in üzüntüsünü gösteren fotoğrafın üstünde ''Biz yine de sizinle gurur duyuyoruz'' başlığını kullandı. Haberde ise Alman milli takımının çok güzel bir 3 hafta yaşattığı belirtilerek, teknik direktör Joachim Löw ve milli takım oyuncularına teşekkür edilerek, ''Siz yine de bizim kahramanlarımızsınız'' denildi.

İSPANYA HAK EDEREK ŞAMPİYON OLDU

''Berliner Kurier'' gazetesi de ilk sayfada Bastian Schweinsteiger'in fotoğrafı üzerine ''Ağlamayın aslanlar'' başlığını kullandı. Gazetenin iç sayfalarında ise Alman taraftarlarının üzüntülü fotoğrafları yer alarak, ''Siyah, kırmızı, gözyaşı'' ifadesi kullanıldı. B.Z gazetesi ise ''Teşekkürler'' başlığıyla yer verdiği haberde, ''Portekiz galibiyeti için teşekkürler. Türkiye'ye karşı gösterdiğiniz mücadele için teşekkürler. 3 hafta heyecan, eğlence ve futbol sevgisi için teşekkürler'' denildi. ''Die Welt'' gazetesinde ise Alman milli takımının finalde başarısızlığa uğradığı ve çok sayıda hata yaptığı, İspanya'nın da hak ederek Avrupa şampiyonu olduğu görüşüne yer verildi.

01.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES'E ‘KAL’ BASKISI

  İspanyollar kupayı kutluyor

  Sağlam, Rüştü'ye destek verdi

  Alman basını: Teşekkürler

  Trabzon Valisi 4 bin 548 adet kombine kart aldı

  Beşiktaş, Ekrem Dağ için 1 milyon Avro ödeyecek

  Mehmet Topuz'un Beşiktaş'la anlaştığı haberi yalanlandı

  Hamit UEFA'nın karmasına seçildi

  Alex: Aragones'in yaşına değil, işine bakılmalı

  Fenerbahçe'nin rakibi bugün belli oluyor

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır