"Gerçekten" haber verir 09 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Güiza 21 milyon Avro'ya patladı

İSPANYOL basını, Fenerbahçe'nin, Real Mallorca'ya 17 milyon 400 bin Avro bonservis bedeli ödeyerek, Daniel Güiza'nın transferini gerçekleştiğini yazdı.

İspanyol gazeteleri, Fenerbahçe'nin, ilk başta kabul etmemesine rağmen, teknik direktör Luis Aragones'in ısrarı üzerine, vergi dahil 17 milyon 400 bin Avro tutan bonservis bedelini banka kredisiyle ödediğini iddia etti. Gazeteler, Güiza'nın Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını ve sezon başına net 3 ile 3.5 milyon Avro arasında para alacağını ileri sürdü.

PSİKOLOJİK DESTEK VERİYOR

Öte yandan Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Kitzbühel Kasabası'nda sürdürüyor. Yoğun yağmur yağışı nedeniyle sarı-lacivertlilerin antrenman sahasının bozulması üzerine, Fenerbahçeli futbolcular kamp yaptıkları yere 20 km uzaklıkta başka bir sahada antrenman yaptılar. İspanyol teknik adam antrenmanda futbolcularına topla çalışmanın yanı sıra 200 metrelik depar koşularıylada kondisyon yüklüyor. Aragones ayrıca kampın ilk günü ayağı kırılan Deivid futbolcular üzerinde şok etkisi oluşturması üzerine idmanlarda psikolojik destek veriyor. Aragones, futbolculara tercümanı aracılığıyla yaptığı konuşmada ''Altı ay sakatlık önemli değil. Herşey kafa da bitiyor. Çalışmalarınıza devam edin'' dediği duyuldu.

KAMPTA ARAGONES KURALLARI

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık kampında, tam anlamıyla Luis Aragones kuralları işliyor. Aragones'in tüm takım oyuncularının, teknik heyet ve takım personeliyle birlikte, aynı anda ve birlikte yemek yemesi geliyor. Aragones, özellikle yemeklerde hem personeli hem de oyuncuları aynı saatte, bir arada ve aynı yerde istiyor. Takım ruhu ve birliktelik duygusunun aşılanmak istendiği bu uygulamayla, her yemek saatinde Avusturya'daki Fenerbahçe kafilesi bir araya gelmiş oluyor. Aragones'in dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de günlük programa herkes tarafından istisnasız uyulması. Günlük programlarını kendisi hazırlayan Aragones her akşam oda kapılarının altından atılan kağıtlarla bu programı herkese duyuruyor. Böylece, bir aksaklık ve aksilik yaşamadan, belirlenen program çerçevesinde, Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

09.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Güiza 21 milyon Avro'ya patladı

  HASAN DOĞAN'IN ADI ÖLÜMSÜZLEŞİYOR

  Başpehlivan Recep Kara'ya ödül yağdı

  Skibbe: 1-2 oyuncu daha alarak transferi bitireceğiz

  Efes ve F.Bahçe Ülker'in Avrupa rakipleri belli oldu

  Beşiktaşlı Baki Mercimek Ankaraspor'da imza attı

  Kayserispor İtalya'da golcü arıyor

  Lampard Chelsea'de kaldı

  Capitol Cup 3. Yelken Yarışları ödülleri verildi

  2011 Okçuluk Dünya Kupası Finalleri İstanbul'da yapılacak

  Başkanın ardından

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır