"Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe kralların otelinde konaklıyor

AVUSTURYA'NIN ünlü kayak merkezi Kitzbühel'de yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe futbol takımı çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Teknik direktör Luis Aragones öğrencileriyle dün sabah erken saatte otel civarında 3 kilometrelik yürüyüş yaparak güne başlıyor. Futbolcular otelin kapalı havuzunda bir süre yüzdükten sonra, öğlen yemeği öncesi de cimnastik salonunda ağırlık çalıştılar. Takımın çalışma programına ilişkin bilgi veren menajer Volkan Ballı, 12 Temmuz Cumartesi günü Kufstein kasabasında İngiltere ikinci lig takımlarından Swindon Town ile bir hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. İkinci hazırlık maçını 16 Temmuz günü Çek Cumhuriyeti'nin ünlü Sparta Prag takımı ile oynayacak olan sarı lacivert ekip, 19 Temmuz günü de yine Çek Cumhuriyeti takımlarından Ceske Budejovice ile üçüncü hazırlık maçını oynayacak.

KRALLARIN OTELİNDE KONAKLIYORLAR

Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Alp dağlarının eteklerinde kurulu Kitzbühel kasabası orta Avrupa'nın en ünlü kayak merkezi olarak biliniyor. Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden birçok kral ve kraliçe ile dünya sosyetesinin önde gelen isimlerinin kayak yapmak üzere geldiği Kitzbühel kasabası, yıllar önce aralarında İran Şahı Rıza Pehlevi ve ailesinin de bulunduğu birçok kral ve kraliçeye de ev sahipliği yapmıştı. Fenerbahçe futbol takımı, Alp dağlarının eteklerinde kurulu Kitzbühel kasabasının en ünlü otellerinden Arosa da konaklıyor. Çevresi ormanlarla kaplı Arosa oteli, tenis kortları, golf sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu ile bir doğa harikasını andırıyor.

10.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Güiza: Roberto Carlos F.Bahçe'yi tavsiye etti

  Carlos, Chelsea'yi düşünmüyor

  G.Saray 15 günlük kamp için Almanya'ya gidiyor

  Beşiktaş'ta 2 İbrahim'e 150'şer bin YTL para cezası

  Tenisin efsane isimleri İstanbul'da korta çıkıyor

  DAUM, ÜMİT ÖZAT'I KÖLN'E TAKIM KAPTANI YAPACAK

  F.Bahçe kralların otelinde konaklıyor

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör