"Gerçekten" haber verir 12 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hasan Doğan birleştirdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın ani vefatının üzüntüsü yaşanırken, Doğan’ın adının yaşatılması için memleketi Kastamonu’da farklı siyasi partilerin belediye başkanlarını da vefalarını göstermek için adeta yarışa girdi.

DOĞAN’IN İSMİ KASTAMONUSPOR TESİSLERİNE VERİLDİ

Kastamonuspor’un Kuzeykent’te yapımı tamamlanan ve Ağustos ayı sonunda açılışı yapılacak olan sosyal tesislere ‘Hasan Doğan Kastamonuspor Tesisleri’ adı verildiği açıklandı.

Hasan Doğan’ın doğduğu ilçe olan Abana’nın Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanı Şevket Yazgan, ilçenin tek meydanı olan Abana Meydanı’na Hasan Doğan’ın ismini verdiklerini belirtirken, meydana Hasan Doğan’ın heykelinin dikileceğini açıkladı.

Abana’nın komşusu olan Bozkurt ilçesinin AK Partili Belediyi Başkanı Engin Canbaz da, Hasan Doğan’ın çok değerli bir insan olduğunu belirterek, ‘’Hemşehrimizin ismini ilçemizin en güzel sokağında yaşatacağız. Benim şahsi fikrim ise Bozkurt İlçe Stadı’na da isminin verilmesinden yana. Ancak bunu belediye meclisi toplandıktan sonra karara bağlayacağız’’ dedi.

Küre ilçesinin Anavatan Partili (ANAVATAN) Belediye Başkanı Engin Ayrancı da Hasan Doğan’ın Kastamonu için ve Türkiye için hem önemli bir işadamı hem de önemli bir spor adamı olduğunu belirterek, ilçesinin en güzel sokağına Hasan Doğan’ın isminin verileceğini açıkladı.

CİDE STADI’NIN ADI, “HASAN DOĞAN STADI’’ OLDU

Cide ilçesinin Demokrat Partili (DP) Belediye Başkanı Nejdet Demir de, ilçede bulunan tek stadın adını, ‘’Cide Hasan Doğan Stadı’’ olarak değiştirdiklerini, ilçede bulunan bir caddeye de Hasan Doğan’ın isminin verileceğini söyledi.

12.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Hasan Doğan birleştirdi

  TOSYA OLİMPİK ATIŞ POLİGONU’NA HASAN DOĞAN İSMİ VERİLDİ

  Olimpiyat güreşçilerine Osmanlı mutfağı

  2011 Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası Türkiye'de

  Aileyi birlikte yeniden diriltelim

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör