"Gerçekten" haber verir 24 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

EMRE'YE KUCAK AÇIN

FENERBAHÇE Kulübü, daha önce anlaştığı İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'da oynayan milli futbolcu Emre Belözoğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında düzenlenen ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende, 28 yaşındaki Emre kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza törenine 5 numaralı Fenerbahçe formasını giyerek katılan Emre Belözoğlu, törenin ardından stada geçerek, basın mensuplarına poz verdi. Bu arada, başkan Aziz Yıldırım, Emre'ye Fenerbahçe Taraftar Kart'ı hediye ederken, basın mensupları imza törenine büyük ilgi gösterdi.

YILDIRIM: ALLAH SENİ UTANDIRMASIN

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Emre'nin, Türk futbolunun yetiştirdiği önemli isimlerden biri olduğunu belirterek, ''Emre'ye Fenerbahçe kucak açmıştır. Tüm taraftarlarımızdan bu konuda destek olmalarını bizzat istiyorum. Onlardan da bunu bekliyorum. Emre de bunun karşılığını kulübümüze verecektir'' diye konuştu. Emre'nin genç yaşta Türk futbolunu Avrupa'da başarıyla temsil ettiğini kaydeden başkan Yıldırım, şunları söyledi: ''Emre, geçmişteki başarılarını burada da tekrar edecektir. Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaştı. Kulübümüze gerekli her türlü katkıyı yapacaktır. Futbol takımı bir ekiptir. Bu ekip içinde kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapacaktır. Milli takıma da katkı sağlayacaktır.'' Başkan Yıldırım, konuşmasının sonunda Emre'ye dönerek, ''Emre, 'Hoşgeldin' diyorum... Hayırlı olsun oğlum... Allah seni utandırmasın'' dedi.

BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti. Bugüne kadar elinden geldiğince Türk futboluna hizmet etmeye çalıştığını belirten milli futbolcu, ''İnşallah Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Benim için çok önemli bir süreç başlıyor. İnşallah herkesin benden beklediği iyi futbolu burada oynayıp, uzun süre bu büyük camiaya hizmet etmek istiyorum'' şeklinde konuştu.

BAŞKANDAN BASINA UYARI

Başkan Aziz Yıldırım, imza töreni öncesinde basın mensuplarına çeşitli uyarılarda bulunarak, doğru haber yapmayanları dışlayacaklarını söyledi. Yıldırım, şöyle konuştu: "Bütün kulüplerimiz kurumsal yapı içerisine girdi. Sizler de basın olarak kurumsal yapı oluşturun. Başkan seçin, kendinizi idare edecek bir yapı oluşturun. Bir resim çekiyorsunuz, karmaşa var. Bunları ortadan kaldırın. Birbirimize yardımcı olalım. Yardımcı olmazsanız yarın haberleri sadece internetten okursunuz, hiçbir yere giremezsiniz ve haber de alamazsınız. Siz doğru haber yaparsanız, yanlış yapanları ayırabiliriz bu camiadan. Doğru haber yapanlarla iletişimimiz kolay olacak, onun dışındakileri iyice dışlayacağız.''

24.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  EMRE'YE KUCAK AÇIN

  4 büyükler fikstürden memnun

  Terim arkadaşının ölüm yıldınömünü unutmadı

  Ligde ilk dev maç F.Bahçe-G.Saray arasında yapılacak

  Trabzonspor gurbetçi Sami Büyüktopaç'a imza attırdı

  Kaleci Souleymanou'nun babası vefat etti

  UEFA: Meira Galatasaray'da yeni bir sayfa açtı

  Takımı görmek lâzım

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır