"Gerçekten" haber verir 24 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

4 büyükler fikstürden memnun

KENAN ÖNER (BEŞİKTAŞ) Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, tüm takımların kadrolarını yeni sezon öncesi güçlendirdiğini belirterek, şunları söyledi:

''Zevkli, mücadeleli bir lig geçireceğiz. Her maç zor geçecek. En başarılı olan da ipi göğüsleyecektir. Bu sezon inşallah ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz her sezon şampiyonluk ama bir kaç yıldan beri şampiyon olamadığımız için bu sezon her zamankinden fazla istekli ve heyecanlıyız. ''

ÖMER TEMELLİ (FENERBAHÇE)

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, sezonun ilk yarısında Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la evlerinde oynayacak olmalarının kendileri için önemli olduğunu belirtti. İlk yarıda yapacakları bu maçları kazanmaları halinde kendileri adına önemli bir adım atmış olacaklarını vurgulayan Temelli, ''Bunu iyi değerlendirirsek, çok büyük avantaj elde ederiz'' diye konuştu.

MURAT YALÇINDAĞ (GALATASARAY)

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, yeni sezonda kendilerine güvendiklerini belirtti. Yalçındağ, ''Keyifli ve heyecanlı bir sezon olacak. Fikstüre baktığımızda son haftalarımızın çok heyecanlı geçeceği gözüküyor. Biz kendimize güveniyoruz. Kamp dönemimiz çok iyi geçiyor. Hocamız ve yeni transferlerimiz çok uyumlu. Çok iyi hazırlanıyoruz'' şeklinde konuştu.

MUAMMER SAKA (TRABZONSPOR)

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka, ise, ''İyi bir fikstür olduğuna inanıyorum'' dedi. Trabzonspor'un ligin ilk maçında cezalı olduğunu belirten Saka, ''Bu büyük bir dezavantaj. Ama yine de iyi bir fikstür olduğuna inanıyorum. Son maçımızı Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağız. Trabzonspor şampiyonluğu kovalayan bir takım. Çok ciddi transferler yaptık. '' dedi.

24.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  EMRE'YE KUCAK AÇIN

  4 büyükler fikstürden memnun

  Terim arkadaşının ölüm yıldınömünü unutmadı

  Ligde ilk dev maç F.Bahçe-G.Saray arasında yapılacak

  Trabzonspor gurbetçi Sami Büyüktopaç'a imza attırdı

  Kaleci Souleymanou'nun babası vefat etti

  UEFA: Meira Galatasaray'da yeni bir sayfa açtı

  Takımı görmek lâzım

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır