"Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

AVRUPA'DA KURA GÜNÜ

FUTBOLDA Avrupa kupalarında 2008-2009 sezonunda Türkiye'yi temsil eden takımlardan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri bugün İsviçre'de çekilecek kurada belli olacak.


F.Bahçe turu garantiledi

ŞAMPİYONLAR Ligi ön eleme maçında MTK Budapeşte'yi 2-0 yenen Fenerbahçe, İspanyol basınından olumlu not aldı.

Yıldızların istediği oldu

FENERBAHÇE'NİN, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında dün gece İstanbul'da Macaristan ekibi MTK Budapeşte'yi 2-0 yenmesi Macar medyasın


  Satranç Millî Takımımız 2 altın, 2 bronz kazandı

22-31 Temmuz 2008 tarihleri arasında, Singapur’da 23 ülkeden toplam 250 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 4. Okullararası Dünya Şampiyonası’nda 11 Yaş Altı Grubu’nda Vahap Şanal, 9 tur sonunda toplam 8,5 puan elde ederek Dünya Şampiyonu oldu.


  Almanya'ya giden G.Saray bugün Hoffenheim önünde

Galatasaray, ikinci etap yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında iki hazırlık maçı oynamak üzere Almanya'ya gitti. Sarıkırmızılı kafile, THY'nin tarifeli seferiyle Frankfurt'a hareket etti.


  Kayserispor Lizbon'dan golcü Puroviç'le anlaştı

KAYSERİSPOR, Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Karadağlı forvet futbolcu Milan Puroviç'i 1 yıllığına kiraladı.


  Aragones iyi başladı

Fenerbahçe yeni kadrosuyla yeni sezonun ilk resmi maçında umut veren bir tablo ortaya koydu 6 Ağustos'daki rövanş maçı için de istediği skoru elde etti.


  Kâzım hayran bıraktı

VOLKAN DEMİREL: Maçta kalesine tehlikeli bir şut gelmedi. Savunmasına her zaman güven verdi. GÖKHAN GÖNÜL: Fizik ve kondisyon yönünden hazır. İkili mücadelelerde hep galip geldi. Hücuma çıktığında geriye de gelmesini biliyor. Ancak gereksiz çalımlar yüzünden yorgun düşüyor. Kazım'la olan kanat çalışmaları çok başarılı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır