"Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kâzım hayran bıraktı

VOLKAN DEMİREL: Maçta kalesine tehlikeli bir şut gelmedi. Savunmasına her zaman güven verdi. GÖKHAN GÖNÜL: Fizik ve kondisyon yönünden hazır. İkili mücadelelerde hep galip geldi. Hücuma çıktığında geriye de gelmesini biliyor. Ancak gereksiz çalımlar yüzünden yorgun düşüyor. Kazım'la olan kanat çalışmaları çok başarılı.

ROBERTO CARLOS: Attığı mükemmel gol ona ayrı bir moral verdi. Rakibine hiç aman vermedi. Tek pas oynayarak orta sahayı rahatlattı.

LUGANO: En hazır futbolculardan. Havadan ve yerden bütün topları aldı. İkili mücadelelerde yerinde fauller yaptı. Rakibine göz açtırmadı.

EDU: Maç boyunca hiç riske girmedi. Gösterişsiz, fakat savunmayı toparlayan bir futbol oynadı. Rakipten çaldığı toplarla göz doldurdu.

SELÇUK ŞAHİN: Aurelio'nun yokluğunda ön libero olarak etkiliydi. Riske girmeyerek, tek top oynadı. Orta sahada süpürücü görevini iyi yaptı. Aldığı her topta gözü Alex'i aradı.

KAZIM KAZIM: Gecenin yıldızıydı. Her pozisyonda rakibini geçerek tribünlere futbol ziyafeti sundu. Kıvrak ayak hareketleri ile göze hoş gelen bir görüntüsü var. En kötü tarafı ciddiyetsiz tavırları. Bunu düzelttiğinde takıma artı katkıları olacak.

SEMİH ŞENTÜRK: Aragones, Kezman'ı kadro dışı bırakarak benim 2. golcüm Semih dedi. Etkili olmamasına rağmen Güiza'ya gollük asistler yaptı. Rakip savunmaya yaptığı presle göz doldurdu.

DANİEL GÜİZA: İlk resmi maçıda biraz tedirgindi. Bazı müsait topları ezdi. Hava toplarında biraz daha çalışması gerekiyor. Çok müsait 3 pozisyonda golü atamadı. Alex'in nereye top atacağını hesap edebilse bu sezon çok sayıda gole imza atar.

ALEX: Aragones ona patronluk görevi vermiş. Bütün toplar onda toplanıyor. Geçen yıllara göre daha çok topla buluşuyor ve koşuyor. Ancak, bazı pozisyonlarda Deivid ve Aurelio'yu arıyor. F.Bahçe'nin en etkili futbolcuların başında yer aldı.

UĞUR BORAL: İlk yarıda kanattan bir-iki top ortaladı. Onun dışında görülmedi. Müthiş fizik ve kondisyonu ile daha büyük işler yapabilir.

EMRE BELÖZOĞLU: Çok kısa süre oynamasına rağmen klasını hemen gösterdi. Orta sahaya bir canlılık getirdi. Takım onunla birlikte daha tempolu oynamaya başladı. Çok fayadalı olacak.

BURAK YILMAZ: Kazım'ım yedeği. Aragones ona güveniyor. Her zaman ilk 11'de yer alabilir. Gole dönük bir oyuncu. Alex, ona güzel asistler yaptı.

Erol DOYURAN

01.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRUPA'DA KURA GÜNÜ

  F.Bahçe turu garantiledi

  Yıldızların istediği oldu

  TOBB, Diyarbakırspor'a 300 bin YTL destek verecek

  Satranç Millî Takımımız 2 altın, 2 bronz kazandı

  Almanya'ya giden G.Saray bugün Hoffenheim önünde

  Kayserispor Lizbon'dan golcü Puroviç'le anlaştı

  Aragones iyi başladı

  Kâzım hayran bıraktı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır