"Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe turu garantiledi

ŞAMPİYONLAR Ligi ön eleme maçında MTK Budapeşte'yi 2-0 yenen Fenerbahçe, İspanyol basınından olumlu not aldı.

Teknik direktör Luis Aragones ve futbolcu Daniel Güiza'dan dolayı Fenerbahçe'yi çok yakından takip eden İspanyol basını, MTK Budapeşte karşısında ''Luis'in Fenerbahçesinin iyi bir futbol ortaya koyduğunu ve turu neredeyse garantileyen bir sonuç aldığını'' yazdı. Marca gazetesi, ''Luis kazanıyor ve hoşa gidiyor'' başlığını atarken, Güiza'nın da 5 gol pozisyonuna girerek, futboluyla taraftarlardan büyük alkış aldığını belirtti. AS gazetesi de ''Luis ve Güiza ilk sınavlarını geçiyorlar. Fenerbahçe rahat kazandı'' derken, ABC ve El Mundo Deportivo da ''Fenerbahçe'de Luis ve Güiza'dan iyi başlangıç'' yorumunda bulundu.

UEFA: CARLOS'UN MUHTEŞEM GOLÜ

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Fenerbahçe'nin MTK Budapeşte'ye 2-0 üstünlüğüyle biten maça ilişkin, ''Luis Aragones, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki başarısından sonra kendini bir kez daha gösterdi'' yorumunu yaptı. UEFA'nın internet sitesinde, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu ilk maçında, Fenerbahçe'nin MTK Budapeşte'ye 2-0 üstünlüğüyle biten karşılaşmaya ilişkin bir haber yer aldı. ''Türk devi'' Fenerbahçe'nin, Macaristan şampiyonu MTK Budapeşte'yi yenerek, hayati avantaj sağladığı belirtilen haberde, ''Evsahibi takım, daha maçın 15. dakikasında Brezilyalı veteran Roberto Carlos'un 35 metreden attığı muhteşem golle 1-0 öne geçti'' denildi. Sarı-lacivertlilerin, maçın ilk yarısında sol kanatta daha baskılı bir oyun sergilediği ifade edilen haberde, Kazım 74. dakikada takımına üçüncü golü kazandıracakken, üst direkten oyun alanına dönen topun, rakip takım tarafından uzaklaştırıldığı kaydedildi.

01.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRUPA'DA KURA GÜNÜ

  F.Bahçe turu garantiledi

  Yıldızların istediği oldu

  TOBB, Diyarbakırspor'a 300 bin YTL destek verecek

  Satranç Millî Takımımız 2 altın, 2 bronz kazandı

  Almanya'ya giden G.Saray bugün Hoffenheim önünde

  Kayserispor Lizbon'dan golcü Puroviç'le anlaştı

  Aragones iyi başladı

  Kâzım hayran bıraktı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır