"Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aragones iyi başladı

Fenerbahçe yeni kadrosuyla yeni sezonun ilk resmi maçında umut veren bir tablo ortaya koydu 6 Ağustos'daki rövanş maçı için de istediği skoru elde etti.

MTK Budapeşte karşısında temsilcimiz Avrupa macerasına,geçen sezon Chelsea karşısında kaldığı yerden devam ettiğini 2-0 lık skor ve ortaya koyduğu oyunla gösterdi. Tartışmasız maçın yıldızı Avrupa Şampiyonasında Milli takımla da kendini gösteren Kazım'dı.Yaptığı hareketler, attığı çalım ve şutlarla izleyenlere çok güzel anlar yaşattı.

Yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkan İspanyol çalıştırıcı Luis Aragones'in sahada tercih ettiği diziliş ofansif yönden Fenerbahçe'nin gücünü arttıran bir unsurdu. Orta sahada Kazım-Uğur kanatlarda oynarken, arkalarındaki bekler Gökhan-Carlos devamlı hücuma destek veren isimlerdi. Sezonun en flaş transferi olan Güiza'nın forvet hattında göstereceği performans da merak konususuydu. İleri uçta Güiza-Semih ikilisi uyumlu bir görüntü çizerken fırsatları değerlendirmede eksik kaldılar.Arkalarındaki Alex de orta sahaya yakın durdu ve Selçuk'a yardım etti.

Selçuk verilen fırsatı iyi kullandı. Aurello'nun yokluğunu hissettirmedi ve attığı güzel golle de Aragones'in gözünde kredisini arttırmış oldu. Bir diğer yeni transfer Emre Belözoğlu'nun ilk defa resmi bir maçta Fenerbahçe formasını giydi. Kısa süre oynamasına rağmen tecrübesi ve klasını konuşturarak taraftarlardan büyük bir alkış aldı. Luis Aragones İspanya dışında çalıştırdığı ilk takımla ilk resmi maçında galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptı. Bazı çevrelerin yaşını sorun yaptığı İspanyol çalıştırıcının Türk futboluna çok şeyler katacağına inanıyorum.

Efe KIRMIZI

01.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRUPA'DA KURA GÜNÜ

  F.Bahçe turu garantiledi

  Yıldızların istediği oldu

  TOBB, Diyarbakırspor'a 300 bin YTL destek verecek

  Satranç Millî Takımımız 2 altın, 2 bronz kazandı

  Almanya'ya giden G.Saray bugün Hoffenheim önünde

  Kayserispor Lizbon'dan golcü Puroviç'le anlaştı

  Aragones iyi başladı

  Kâzım hayran bıraktı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır