"Gerçekten" haber verir 14 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yeni sanayi modeline ihtiyaç var

ANKARA Ankara Organize Tekstil Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süreyya Kayıhan, son 10 yılda sanayinin ekonomi içindeki payının yüzde 23’ten yüzde 16,5’e gerilediğini belirterek, ‘’Türkiye sanayi ülkesi olmaktan vazgeçiyor’’ dedi.


BALIKÇILARIN ÇİFTE SEVİNCİ

RAMAZAN ile av sezonuna “merhaba’’ diyecek Akdenizli balıkçılar 4,5 ay süren açık deniz balığı özlemini gidermenin yanında, iftar sofralarını da süsle

İndirimden faydalanmak için gece çalışıyorlar

IĞDIRDA'Kİ tek un fabrikasında üretim, enerji giderlerini azaltmak için elektriğin indirimli olduğu saatlerde yapılıyor.


  Kamu tasarruflu ampule dönüyor

TÜM kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve kamu kurumu niteliğindeki meslek odaları 1 ay içinde kendi sorumluluklarında bulunan yerlerdeki mevcut akkor flamanlı lambaları tasarruflu ampullerle değiştirecekler.


  Şeker fabrikaları 2 yıl içinde özelleştirilecek

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu’nun iptal kararından sonra, Türkşeker’i yeniden özelleştirme programına aldı.


  Ahilik Haftası her yıl kutlanacak

AHİLİK kültürünün tanıtılması, esnaf ve sanatkarlar ile bunların örgütlerinde yaşatılması, gelecek kuşaklara aktarılmasıyla çalışma ve faaliyetlerinin değerlendirilmesi için yapılan Ahilik Haftası kutlamalarının usul ve esasları belirlendi.


  THY 6 ayda 12.5 milyon kişi taşıdı

TÜRK Hava Yolları (THY) bu yıl OcakTemmuz döneminde yolcu sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15.4 artışla 12.5 milyona ulaştığını açıkladı.


  İran’dan ek gaz alımına başlandı

RUSYA ile Gürcistan arasındaki çatışma nedeniyle BP’nin önlem olarak Şahdeniz doğalgaz boru hattından akışı durdurmasının ardından Türkiye, bugün itibariyle İran’dan ek gaz almaya başladı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır