"Gerçekten" haber verir 17 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Ergenekon ve asker



MASAL



AK Parti’nin “adalet”i



Yavaşlık



Sultan Murat Türbesi onlara emanet

1389 yılında Kosova Ovası’nda ordusuyla birlikte Sırpları bozguna uğratan ve savaş sonrası alanı gezdiği sırada ‘Miloş Obiliç’ adlı Sırp tarafından şehit edildikten sonra iç organları savaş bölgesindeki türbeye konulan Sultan 1. Murad Hüdevendigâr’ın türbesinin bakımı tam 400 yıldır Özbekistanlı ‘Türbedar’ ailesi tarafından yapılıyor.



Evliya Çelebi Seyahatnamesi Okuma Sözlüğü yayınlandı

YAPI Kredi Sanat Yayıncılıktan yapılan yazılı açıklamada, Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nin el yazması nüshalara dayanılarak yapılan ikinci yayın girişiminin 11 yılda tamamlandığı bildirildi.



Eskişehir’de Erdem Bayazıt akşamları

KOCAELİ’NDE Gebze Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği ‘’10. Eskihisar Şiir Akşamları’’ faaliyeti, bugün Eskihisar Kalesi’nde yapılacak.



sanatalemi.net yenilendi

HER GÜN güncellenen kültür sanat ve haber sitesi Sanatalemi iki yılını geride bırakarak üçüncü yılına girdi.



“Çırpınırdı Karadeniz”e klip çekildi

KARABÜK’ÜN Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ‘’Çırpınırdı Karadeniz’’ türküsüne çekilen klibin galası yapıldı.



Süper Kupa sahibini buluyor

Futbol Federasyonu tarafından 3. kez düzenlenecek olan TFF Süper Kupa’da Galatasaray ile Kayserispor, bugün Almanya’da karşı karşıya gelecek.



“Dede Aragones” “torun Hakan Kutlu”

LİGDE yeni sezonda görev yapacak teknik adamlar arasında en yaşlı ve en genç teknik direktörler sarı-lacivertli formalar için görev yapıyor.



Bundesliga’nın açılış maçında Bayern Münih, Hamburg ile 2-2 berabere kaldı

Alman Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 2008-2009 sezonu, Münih Allianz-Arena stadında oynanan Bayern München-Hamburger SV karşılaşmasıyla başladı.



Ailemi Türkiye’ye yolladım

BİR dönem Trabzonspor’da forma giyen Gürcü futbolcu Arçil Arvaladze, Gürcistan ile Rusya arasındaki savaş sebebiyle ailesinin Trabzon’da bulunduğunu ve kendisine bu konuda hiç bir yardımı esirgemeyen Trabzon halkına teşekkür ettiğini söyledi.



Phelps altına ve rekora doymuyor

29. Yaz Olimpiyat Oyunları’nda yüzmede erkekler 100 metre kelebek finalini kazanan Amerikalı Michael Phelps Mark Spitz’in 7 altın madalya rekorunu egale etti.



Bulgar atlet de dopingli çıktı

29. Yaz Olimpiyat Oyunları’nda, atletizmde bayanlar 1500 metrede koşması beklenen Bulgar atlet Daniela Yordanova’nın, doping testinden geçemediği ve oyunlardan men edildiği açıklandı.



Halil Akkaş da elendi

29. Yaz Olimpiyat Oyunları’nda atletizm müsabakalarının 2. gününde piste çıkan Türk atletleri başarılı olamadı.



Olimpiyatların en yoğun günü

29. Yaz Olimpiyat Oyunları’na, bugün 23 dalda yapılacak müsabakalarla devam edilecek. 14 dalda 36 altın maalyanın daha sahiplerini bulacağı bugün oyunların en yoğun günü olarak dikkati çekiyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır