"Gerçekten" haber verir 19 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

BTC yeniden devreye giriyor

Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, patlamadan kaynaklanan yangın sebebiyle devredışı kalan Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattındaki arızanın birkaç gün içinde onarılarak petrol akışının başlayacağını söyledi. Bakan Güler, hatta yönelik bir sabotaj ihtimali bulgusuna ulaşılamadığını kaydetti.


BİRÇOK SEKTÖR CİDDî SIKINTI İÇİNDE

Kurun ve rekabetin düştüğünü, faizlerin yükseldiğini, gelişen durumlara göre tedbir alması ve korunması şart olan birçok sektörün ''Bitti mi, bitmedi

İstanbul’da orman yangını

İSTANBUL'DA ormanlık alanda çıkan yangına, karadan ve havadan müdahale edildi. Çavuşbaşı Belediyesi Yukarı Baklacı Mahallesi’nin yakınındaki geniş ve


  Türkiye-Afrika İşbirliği Zirvesi İstanbul‘da başladı

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül’ün ev sahipliğinde 18-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Türkiye-Afrika İşbirliği Zirvesi, Yüksek Düzeyli Memurlar toplantısıyla başladı.


  Bozüyük’e çevik kuvvet birimi kuruldu

BİLECİK'İN Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bulunan Çevik Kuvvet Birimi kuruldu. İki yıl süren alt yapı çalışmalarının ardından kurulan Çevik Kuvvet Birimi, Yediler Mahallesi’nde bulunan 10 Nisan Polis Karakolu hizmet binasında faaliyete başladı.


  Bakanlıktan, yoğun bakım hemşirelerine kurs

SAĞLIK Bakanlığı, yataklı tedavi kurumları yoğun bakım ünitelerinde çalışan hemşirelerin sertifikalandırılması amacıyla başlattığı, ‘Yoğum Bakım Hemşireliği Kursu’nun 2. Dönem eğitimini 18 ilde yapacak.


  Atalay, yeni atanan müdürleri kabul etti

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal’ın başkanlığındaki yeni atanan 12 il emniyet müdürünü kabul etti.


  Başbakan Erdoğan, Azerbaycan’a gidecek

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, yarın Azerbaycan’a resmî ziyaret gerçekleştirecek.


  İhsanoğlu, Cumber'i İstanbul'da kabul edecek

İSLÂM Konferansı Teşkilâtı (İKT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul'da ABD'nin İKT özel temsilcisi Sada Cumber ile görüşecek.


  Rusya, Türk mallarına yavaşlatma uyguluyor

ANKARA Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, Rusya’nın Türk mallarının girişi konusunda ‘’yavaşlatma prosedürü’’ uyguladığını, bu yüzden yüzlerce aracın Rusya gümrüklerinde bekletildiğini belirtti.


  “Denge tazminatı, memurun dengesini bozdu” n

BAĞIMSIZ Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı, ‘’Denge tazminatı altında verilen zamlar, memurların dengesini iyice bozmuştur’’ iddiasında bulundu


  Ahıskalıların son şansı

DOKUZ milletvekilinin TBMM’de oluşturduğu Çalışma Grubu, Türk İş Birliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA) ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaparak, Stalin döneminde Rusya’nın farklı yerlerine sürülen 350-400 bin Ahıska Türkünü Gürcistan’daki Ahıska bölgesi olan vatanlarına yeniden kavuşturmaya çalışıyor.


  Şırnak’ta askere hain pusu: 1 şehit, 8 yaralı

TERÖR örgütü PKK mensuplarının, Şırnak-Cizre karayoluna döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 astsubayın şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi.


  Türk jetleri Kandil üzerinden uçtu

TÜRK jetlerinin, terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyinde üs olarak kullandığı Kandil dağı üzerinde uçuş yaptığı bildirildi.


  Alkollü sürücü kalabalığa daldı: 5 ölü

İZMİR'İN Torbalı ilçesinde, sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen bir otomobil, yol kenarında yürüyen ve aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişiye çarparak ölümlerine sebep oldu.


  Bayar’ın damadı için TBMM’de tören

İSTANBUL’DA 95 yaşında vefat eden Üçüncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın damadı, eski Kütahya Milletvekili Ahmet İhsan Gürsoy için TBMM’de tören düzenlendi.


  Cumhurbaşkanı Gül’den iade

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, 5803 sayılı “Elektronik Haberleşme Kanunu”nu, 59, 60, 66 ve 67. maddelerinin bir kez daha görüşülmesi için TBMM Başkanlığına geri gönderdi.


  Patrondan garip savunma

İSTANBUL Tuzla’da, 3 kişinin öldüğü, 12 kişinin de yaralandığı kazanın yaşandığı tersanenin kurucusu Mehmet Oyar, filikaların denenmesinde kum torbası kullanılmadığını öne sürerek, “kum torbası falan bilmiyorum, denemede kum torbası olmaz’’ dedi.


  Kuş gribine karşı umut doğdu

AMERİKALI araştırmacılar, 1918 yılındaki öldürücü grip salgınından kurtulmayı başaranların halen grip virüsüne karşı bağışıklığa sahip olduğunu belirtti.


  Barajların durumu endişe verici

MALATYA'NIN Battalgazi ilçesinde kuraklık sebebiyle bahçelerini sulayamayan vatandaşlar, kanalizasyon şebekelerinin borularını kırarak elde ettikleri suyla kuraklığa çözüm arıyor.


  Piknikçilere yangın uyarısı

MUĞLA Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yangını riski taşıyan bölgelerde piknik yapan vatandaşları megafon ve broşürlerle uyarıyor.


  Sanal yasağa, sanal isyan!

Türkiye’de Atatürk’e hakaret suçundan kapatılan dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube’dan sonra dailymotion.com sitesine de erişim yasağı kondu.


  Kavurucu sıcakta kışlıklar vitrinde

GİYİM firmaları, durgun geçen yaz bitmeden kışlık ürünlerini vitrinlerinde sergilemeye başladı.


  Kuş gribine yeni umut

AmerİkalI araştırmacılar, 1918 yılındaki öldürücü grip salgınından kurtulmayı başaranların halen grip virüsüne karşı bağışıklığa sahip olduğunu belirtti.


  İran’dan, uzaya roket denemesi

İran, uzay yörüngesine uydu yerleştirme kapasitesine sahip bir roketin denemesini başarıyla gerçekleştirdiğini açıkladı.


  Gurbetçi, çay keyfinden vazgeçmiyor

Damak tanıda düşkün olan gurbetçiler, yaşadıkları şehirlerdeki işletmelerindeki çay kazanlarını Türkiye’den götürüyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır