"Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bahçıvan, Gülüm’le süt pazarında

TÜRKİYE'NİN en eski peynir üreticilerinden olan Bahçıvan, Danone bünyesindeki Gülüm Süt markasını satın alarak süt pazarına giriş yaptı.

Şirketin yeni vizyonunu basın toplantısı ile açıklayan Bahçıvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, sürülebilir beyaz peynir ve ambalajlı beyaz peynir pazarına da girdiklerini söyledi. Son iki yılda 15 milyon euroluk yatırım yaptıklarını belirten Bahçıvan, “Yeni ürünlerimiz arasında yer alan sürülebilir ve üçgen peynir alanı bizim en büyük eksikliğimizdi. Yeni nesil daha çok sürülebilir peynir tüketiyor. Artık bu biraz üzücü olsa da anne babanın tükettiği peyniri çocuklar tüketmiyor. BemBeyaz markasını el değmeden hazırladık. Bir zamanların günlük süt markası Gülüm’ü satın aldık. Bu marka, uzun ömürlü süt olarak yeni ambalajıyla evlere girecek” dedi. Bahçıvan, günümüzde enerjinin önemine dikkat çekerek, Bahçıvan Gıda olarak süt ürünleri sektöründe bir ilke imza attıklarını ve kendi elektriklerini üretmeye başladıklarını anlattı. Bahçıvan, 1.2 megawat gücündeki Bahçıvan Gıda Enerji Santralı’nın Temmuz 2008’de faaliyete başladığını sözlerine ekledi.

Ümit Kızıltepe / İstanbul

21.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Hayvancılığımız politikasızlık kurbanı

  Yabancıların taşınmazları 64 bin 629’a ulaştı

  Ramazan paketi raflardaki yerini aldı

  “Petrol fiyatları 80 dolara düşer”

  Çağrı Hipermarket, 16. şubesini Fikirtepe'de açtı

  Bahçıvan, Gülüm’le süt pazarında

  TPAO, Pervari’de petrol arayacak

  Ardahan’a bal paketleme tesisi

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır