"Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzonspor'a 41 kere maşallah

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu yıla yeniden bir diriliş yılı olarak baktıklarını söyledi.

Bordo-mavili kulübün 41. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde 41. Yıl Balosu düzenlendi.

41. yıl tanıtım görüntüleriyle başlayan balonun açılışında konuşan kulüp başkanı Sadri Şener, ‘’Karşımızdaki tablo gösteriyor ki camiamız bu 41 yıllık süre içerisinde bütünlüğünden hiçbir ödün vermeden, her geçen gün daha da büyümüş ve elde ettiği başarılarla Türkiye’nin göz bebeği olmuştur’’ dedi. Bu sezon transferde en iyi kadroyu oluşturabilmek adına yoğun bir çaba sarf ettiklerini ve bunu da başardıklarını dile getiren Şener, şöyle devam etti:

‘’Bu yıl iki haftalık bir sürede belki de 3 yıllık transferi gerçekleştirdik. Önümüzdeki 2 yılda takıma ancak birkaç takviye gerekebilir. Biz bu yıla ‘yeniden diriliş yılı’ gözüyle bakıyoruz. Şampiyonluk sözü vermedik, ama iddialı, inançlı, gurur duyulan, dışarıdaki taraftarlarımızın başını öne eğdirmeyecek bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Elbette başarı için sadece bu da yetmez. Hedefe ulaşmak adına yönetim, teknik kadro, oyuncu bütünlüğü, taraftar, basın, kısacası tüm camianın aynı duyguları paylaşması, aynı hedefe kilitlenmesi büyük önem taşımaktadır. Eğer bunu başarabilirsek geçmişte olduğu gibi büyük başarılara ulaşmamız için önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır. 41. kuruluş yıl dönümümüzün ve yeni sezonun camiaya hayırlı olmasını diliyoruz.’’

YATTARA’DAN KOLBASTI ŞOV

Trabzonspor’un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, neşeli ve esprili hareketleriyle dikkatleri üzerine çekti. Yattara, bir süre Trabzon’a özgü ‘’Kolbastı’’ oyunu oynadı.

21.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Güreşte altın bulduk

  Trabzonspor'a 41 kere maşallah

  “En farklı” Beşiktaş

  Olimpiyattan kısa kısa

  1000 gol barajı iki kez geçildi

  Kayseri'de Sivas hazırlığı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır