"Gerçekten" haber verir 21 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Olimpiyattan kısa kısa

Maraton (bayanlar): 10 kilometre maratonda Rus Larissa Ilchenko, altın madalya kazandı. İngiliz Keri-Anne Payne gümüş, yine İngiliz Cassandra Patten da bronz madalyanın sahibi oldu.

Güreş: Bugün mindere çıkacak Milli Takım sporcularının üçü de ilk turu maç yapmadan geçerken, 84 kiloda Serhat Balcı ikinci turda Kanadalı Travis Cross, 96 kiloda Hakan Koç Alman Stefan Kehrer, 120 kiloda Aydın Polatçı ise Ukraynalı Ivan Ishchenko ile karşılaşıyor.

Masa tenisi: Tek bayanlarda Türkiye’yi temsil eden Çin asılllı sporcu Melek Hu, 3. turda Japon rakibi Ai Fukuhara’ya 4-1 yenilerek elendi.

Yelken: Erkekler ve bayanlar rüzgar sörfü sınıflarında altın madalyaları, Yeni Zelandalı ve Çinli sporcular kazandı.

Yeni Zelandalı Tom Ashley altın madalyanın sahibi oldu. Bu sınıfta gümüş madalya, Fransız Julien Bontemps, bronz madalya da İsrailli Shahar Zubari’ye gitti. Bu sınıfta Türkiye’yi temsil eden Ertuğrul İçingir, 172 puanla 22.’liği aldı. Bayanlarda ise Çinli Yin Jian altın madalyaya ulaştı.İtalyan Alessandra Sensini gümüş madalya, İngiliz Bryony Shaw da bronz madalya kazandı. Bu sınıfta Türkiye’yi temsil eden Sedef Köktentürk, 232 puanla 27. ve son sırada yer aldı.

Senkronize yüzme düet: Altın madalyayı, Rusya’dan Anastasia Davydenko-Anastasia Ermakova çifti kazandı. Gümüş madalyanın sahibi ise İspanyol Gemma Mengual ve Andrea Fuentes çifti oldu. Japon çift Saho Harada ve Emiko Suzuki de bronz madalyanın sahibi oldu.

21.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Güreşte altın bulduk

  Trabzonspor'a 41 kere maşallah

  “En farklı” Beşiktaş

  Olimpiyattan kısa kısa

  1000 gol barajı iki kez geçildi

  Kayseri'de Sivas hazırlığı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır