"Gerçekten" haber verir 22 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bankaların düşük faiz oyunu

BANKALARIN son dönemde çıkardığı düşük faiz oranlı bireysel kredilerde, ‘’komisyon’’ ve ‘’masraf’’ adı altında yapılan kesintiler, yüksek faizli krediye yakın ödeme gerektiriyor.


İslâm ülkeleri gümrük vergisini yüzde 10'a düşürecek

TEMELİ 1984 yılına dayanan İslam ülkeleri arasında ‘’Tercihli Ticaret Sistemi’’ kurulmasına ilişkin müzakere ve çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.

Cepte ilk numara başarıyla taşındı

NUMARA taşınabilirliği uygulamasına geçiş sürecinde test çalışmaları kapsamında ilk numara operatörler arasında taşındı.


  'Rent a car' değil 'rent a motor' dönemi

TÜRKİYE çapında 19 ilde 45 yetkili satıcısı bulunan Ferco Motor, “ Keyfini Sür” isimli kampanya kapsamında Vespa modellerini kiralıyor.


  “Kümesteki kaz gibi yolunuyoruz”

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, ‘’sıkıntılı dönemlerde şirketlerimizin üzerine kaldıramayacakları yükler yüklenmektedir. Sözleşmeli Avukatlık Yasası da bunlardan birisidir’’ dedi.


  Rus denetimi ihracatçıyı vurdu

TÜRKİYE'DEN Rusya limanlarına mal götüren 300’e yakın Tır’ın yaklaşık on gündür gümrük kapılarında beklediğini söyleyen Akdeniz İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu Başkanı Bülent Aymen, “Yaş-meyve sebze, tekstil, kimya ve lojistik sektörleri bu yavaşlamadan en fazla etkilenen sektörlerimizin başında geliyor” dedi.


  Emtia fiyatlarının düşmesi ekonomileri etkileyecek

GAZİANTEP Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, avro-dolar paritesi ve emtia fiyatlarının ekonomik dengeleri etkileyeceğini belirtti.


  Gürcistan’a ihracat durdu

KAFKASYA'DAKİ çatışmalardan sonra Türkiye ile Gürcistan arasındaki ihracat bu yıl Ağustos ayına kadar yükseliş içindeyken, çatışmalardan sonra düşüş yaşandı.


  TESK, esnafın sorunlarını TBMM’ye sunacak

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 81 ilin esnaf ve sanatkarlarının sorunlarını tespit edeceklerini belirtirken, buna ilişkin dosyayı da TBMM’ye sunacaklarını bildirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır