"Gerçekten" haber verir 23 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süreyya Ayhan: Yarışsaydım altın madalya alırdım

MİLLî atlet Süreyya Ayhan Kop, Olimpiyatlar’da yarışamadığı için çok üzgün olduğunu, yarışması halinde altın madalya alabileceğini söyledi.

Milli Atlet Süreyya Ayhan Kop, eşi ve antrenörü olan Yücel Kop ile birlikte Antalya’daki evlerinde televizyonda Olimpiyatlar’daki 1500 metre yarışlarını izlerken soruları cevaplandırdı. Süreyya Ayhan Kop, şu an Olimpiyatlar’da olamadığı için çok üzgün olduğunu belirterek, ‘’Olimpiyatlar’da yarışamadığım için çok üzgünüm, yarışsaydım altın madalyayı alırdım. Çok üzgünüm, ama bu konuda utanması gereken çok kişinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü Olimpiyatlar’da bütün branşlarda çok kötü bir gidişimiz var. Bu benim için sürpriz olmadı. Çünkü bunun böyle olacağını biliyordum’’ dedi. Süreyya Ayhan Kop, kendisinin 16 yıldır atletizm yaptığını, spordaki bu başarısızlığın ise ilk etapta sporu yönetenlerden kaynaklandığını iddia etti. Kop, ‘’Olimpiyatlarda kalsaydınız finallere kalır mıydınız’’ sorusuna da ‘’Finallere kalmak bir yana, seçmelere baktığımda benim derecem hala koşulmadı. Ben 2003 yılında 3.55.63 koştum. Son 15 yılın en iyi derecesi ve hala bugüne kadar o derece koşulamadı. Yarışsaydım altın madalyam şu an daha garanti olurdu. Bizim madalyalarımızı başkaları çalmıyor, biz kendi kendimize çalıyoruz’’ diye yanıt verdi. Bir sporcu için 4 senenin çok uzun zaman olduğunu anlatan Süreyya Ayhan, sadece ‘’Süreyya Ayhan’’ olarak değil, ülke olarak çok şey kaybedildiğini ifade etti. Bu şekilde devam edilmesi halinde Sporda çok büyük başarılara imza atılacağından ümitli olmadığını söyledi. Kop, 2004 ile 2008 yılları arasında başına gelenler ile ilgili hala hiç kimsenin ‘’Ne oldu bu Süreyya Ayhan’a’’ demediğinden yakınarak, ‘’Bunu sormayan bir spor teşkilatı olduğu için hem ben, hem de ülke bu durumda’’ dedi.

23.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbolda hasret bitiyor

  Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonunun ilk hafta maçlarının programı:

  Atina'nın yıldızları Pekin'de kayıp

  Azize ve Servet 2012 sözü verdi

  Yakup Kılıç, bronzda kaldı

  Tanrıkulu ve Güler elendi

  Süreyya Ayhan: Yarışsaydım altın madalya alırdım

  PEKİN’DEN HABERLER....

  Turkcell Süper Lig başlarken

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır