"Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail’den tahliye aldatmacası

İsrail hükümeti, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a “iyi niyet gösterisi” amacıyla geçtiğimiz hafta aldığı karar gereği 198 Filistinliyi serbest bırakıyor. İsrail’in son bir haftalık zaman diliminde 107 Filistinliyi tutuklaması da dikkat çekti. Hamas hükümetinin Özgürleştirilenler Bakanlığından yapılan açıklamada, tutuklananların 15’inin çocuk olduğu bildirildi.


Güney Osetya ve Abazya tanınsın

Rusya’da Meclisin üst kanadı, Güney Osetya ve Abhazya’nın bağımsızlığının Kremlin tarafından kabul edilmesini oybirliği ile istedi. Putin’in partisi G

Obama’ya Clinton desteği

ABD'DE kasımda yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat Parti’den adaylığını garantileyen Barack Obama karşısında yarışı kaybeden Hillary Clinton, Denve


  Almanya’dan, Rus parlamentosuna eleştiri

ALMANhükümeti, Rusya parlamentosunun Gürcistan’a bağlı Güney Osetya ve Abhazya’nın bağımsızlıklarının tanınması yönünde aldığı kararı sert dille eleştirdi.


  Berlusconi, Bruni’ye özendi

İTALYA Başbakanı Silvio Berlusconi, Napoliten şarkılar söyleyen Mariano Apicella ile aşk şarkılarından oluşan yeni bir CD üzerinde çalışıyor.


  Kouchner’den, Beyrut’a destek ziyareti

FRANSA Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, resmi ziyaret için bulunduğu Lübnan’da yetkililerle yaptığı görüşmelerden sonra, “Fransa Lübnan’ın dostudur.


  AB’den, Rusya’ya yaptırım yok

FRANSA Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, AB’nin, Gürcistan ile kısa süreli savaşa giren Rusya’ya yönelik yaptırım tasarlamadığını söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır