"Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Kouchner’den, Beyrut’a destek ziyareti

FRANSA Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, resmi ziyaret için bulunduğu Lübnan’da yetkililerle yaptığı görüşmelerden sonra, “Fransa Lübnan’ın dostudur.

Doha’da yapılan anlaşmayı desteklediğimizi göstermek için buraya geldim” dedi. Kouchner, dün sabah Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, Başbakan Fuad Sinyora ve Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüşmeler yaptı. Fransa Dışişleri Bakanı Kouchner, görüşmelerden sonra hava limanında düzenlediği basın toplantısında, Suriye ile Lübnan’ın ikili ilişkilerinin gelişmesinden memnun olduklarını belirterek, “Bizim Suriye ile yeniden ilişki kurmamızın nedeni, Suriye’nin Lübnan’la kurduğu olumlu ilişkilerdir. Suriye’ye, Lübnan’ın barış içinde olması gerektiği mesajını götüreceğim” diye konuştu. Kouchner, daha sonra Suriye’ye gideceğini ve yapacağı görüşmelerde Suriyeli yetkililere, Fransa ile olan ilişkilerinin yönünü, Suriye ile Lübnan ilişkilerinin belirleyeceğini ileteceğini söyledi. Kouchner’in Suriye’de, gelecek ayın başında Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin bu ülkeye yapacağı resmî ziyaretle ilgili görüşmelerde bulunacağı belirtiliyor.

/ Beyrut

26.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  İsrail’den tahliye aldatmacası

  Güney Osetya ve Abazya tanınsın

  Obama’ya Clinton desteği

  Zerdari’nin hedefi de Taliban

  Almanya’dan, Rus parlamentosuna eleştiri

  Berlusconi, Bruni’ye özendi

  Kouchner’den, Beyrut’a destek ziyareti

  AB’den, Rusya’ya yaptırım yok

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır