"Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Rusya’nın da haklı olduğu yanlar var

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavron’un Türkiye ziyaretinde sorunların görüşüleceğini belirterek, ‘’Onların da haklı olduğu yanlar var, bizim de haklı olduğumuz yanlar var’’ dedi.


ÖZLEM DUYULAN TÜRKİYE

Şer mihrakların toplumumuzda kutuplaşmayı körüklediğine dikkat çeken Psikiyatr Doç. Dr. Kemal Sayar, “Özlem duyulan, insanların inanç ve kültürlerinde

Fındık üreticisi toptancıya ezdirildi

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, hükümete fındık fiyatları üzerinden yüklendi. Soylu, "Hükümet, 8.5 milyon insanı, fındık üreticisini sayıları çok faz


  Türkiye’nin sivil demokratik bir Anayasa’ya ihtiyacı var

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye’nin sivil demokratik bir Anayasa’ya ihtiyacı olduğunu söyledi.


  Filistinli yaralılar Ramazan’da memleketlerine kavuştu

İSRAİL saldırısında yaralanarak sol ayağını kaybeden Filistinli Maha Abul Al Hatal, tedavi için getirildiği Türkiye’de doğurduğu bebeğiyle birlikte ülkesine döndü. Maha’yla birlikte tedavileri tamamlanan 21 Filistinli, Ramazan öncesi memleketlerine kavuşmanın sevincini yaşadı.


  Bu cinnetin sebebi ne?

Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir askerin, 2 asker arkadaşını şehit etmesi kafalarda soru işaretleri meydana getirdi. Kamuoyuna “cinnet geçirme” olarak açıklanan olayın sebepleri merak ediliyor. Verilen bilgiye göre, Silopi’deki Hisar Taburunda er Hacı Demir, nöbet tutan Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya ile Jandarma er Erhan Boz’a ateş ederek öldürdü.


  Bingöl'de çatışma: 4 şehit, 3 yaralı

BİNGÖL'ÜN Yedisu ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.


  Uslu: Dünyanın, barışa her zamankinden daha çok ihtiyacı var

HAK-İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, barışın hem Türkiye’de hem de dünyada egemen kılınmasının, demokratikleşme ile insan hak ve özgürlüklerinin mikro düzeyden makro düzeye kadar insanların ve toplumların hayatlarına hakim kılınması ile mümkün olabileceğini bildirdi.


  Savaşa karşı, barışı savunmaya devam

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Kafkasya’da yaşanan olaylarla, dünya çapında gerilim ve muhtemel savaşların başladığı yeni bir döneme girildiğini belirtti.


  “Öğrencilere arsenikli su içirilmesin!”

TÜRK Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, okulların açılmasına az bir süre kala, bazı illerde arsenikli su krizinin patlak verdiğini belirterek, Millî Eğitim Bakanlığının; çocukların, okullarda arsenik miktarı yüksek olduğu iddia edilen sulardan içme ihtimaline karşı bir dizi acil tedbir alması gerektiğini söyledi.


  Satılık okul isimleri alıcılarını bekliyor

Adana’da, bulunduğu mahalle, cadde ya da sokak adlarıyla anılan okulların isimlerinin isteyen kişi ya da kuruluşlara satılarak, elde edilecek gelirin eğitim ihtiyaçlarını karşılamada kullanılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.


  Doktorlara, pos cihazı kullanma zorunluluğu

SERBEST çalışan hekimlerin muayenehanelerinde POS cihazı bulundurma zorunluluğu bugün başlayacak. Alınan bilgiye göre, serbest çalışan hekimler, diş hekimleri ve veteriner hekimler, bu tarihten itibaren kredi kartı ile yapılan ödemelerde POS cihazı kullanacak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır