"Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bu cinnetin sebebi ne?

Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir askerin, 2 asker arkadaşını şehit etmesi kafalarda soru işaretleri meydana getirdi. Kamuoyuna “cinnet geçirme” olarak açıklanan olayın sebepleri merak ediliyor. Verilen bilgiye göre, Silopi’deki Hisar Taburunda er Hacı Demir, nöbet tutan Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya ile Jandarma er Erhan Boz’a ateş ederek öldürdü.

nŞIRNAK'IN Silopi ilçesinde cinnet geçiren bir asker tarafından açılan ateş sonucu er Erhan Boz (25) ve Piyade Çavuş Zekeriya Demirkaynak (29), şehit oldu. Şehit olan Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya’nın Osmaniye’deki baba evinde yas var. Şehit Piyade Çavuş Zekeriya Demirkaynak’ın (29), şehit olduğu haberini, şehidin Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki baba evine giden bir subay ile 2 asker verdi. Haberi alan baba Hamdi Demirkaynak (68) ile üvey annesi Emine Duvan (48) fenalaştı. Acılı aileye, Osmaniye Garnizon Komutanlığı sağlık ekipleri müdahale etti. Bu arada şehit er Erhan Boz’un (25) Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki ailesi büyük üzüntü yaşıyor. Alınan bilgiye göre, Jandarma Komutanlığından yetkili bir subay, Alaplı’da oturan Boz ailesine oğullarının şehit olduğunu haber verdi. Anne Gülten Boz, sinir krizi geçirmesi nedeniyle Alaplı Devlet Hastanesine kaldırılarak bir süre tedavi altında tutuldu. Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Hisar Taburu’nda cinnet geçirdiği belirtilen er Hacı Demir, nöbet tutan Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya ile Jandarma Er Erhan Boz’a ateş ederek öldürmüştü.

/ Şırnak

01.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Erdoğan: Rusya’nın da haklı olduğu yanlar var

  ÖZLEM DUYULAN TÜRKİYE

  Fındık üreticisi toptancıya ezdirildi

  Fındık fiyatları mağdur etti

  Türkiye’nin sivil demokratik bir Anayasa’ya ihtiyacı var

  Filistinli yaralılar Ramazan’da memleketlerine kavuştu

  Bu cinnetin sebebi ne?

  Bingöl'de çatışma: 4 şehit, 3 yaralı

  Uslu: Dünyanın, barışa her zamankinden daha çok ihtiyacı var

  Savaşa karşı, barışı savunmaya devam

  “Öğrencilere arsenikli su içirilmesin!”

  Satılık okul isimleri alıcılarını bekliyor

  Doktorlara, pos cihazı kullanma zorunluluğu

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır