"Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Golcü Bobo asistçiliğe soyundu

BEŞİKTAŞ'IN golcü futbolcusu Bobo, yeni sezonda golcülüğünün yanı sıra asistçiliğe de soyundu.

Siyah-beyazlı takımda attığı gollerle kendinden bahsettiren Brezilyalı futbolcu, bu sezon geride kalan 4 resmi maçta toplam 3 asist yapıp, 3 de gol attı ve golcülüğünün yanı sıra asistte de başarılı olduğunu ortaya koydu. Antalyaspor'a 2 gol, Siroki Brijeg'e de İstanbul'da 1 gol atan Bobo, Siroki Brijeg ile İstanbul'da oynanan rövanş maçında 2 ve dünkü Konyaspor karşılaşmasında da 1 asist yaptı. Brezilyalı futbolcu ayrıca, Antalyaspor maçında savunma ile girdiği mücadelede Antalyaspor savunmasını hataya zorlayarak, Delgado'nun gol atmasına da katkıda bulundu.

Beşiktaş'ta bu sezon kaptanlığa getirilen Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado, oynanan 4 resmi maçın 3'ünde ilk golleri atarak galibiyetlerin kapısını açan isim oldu. Siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası'nda oynadığı 4 maçı da kazanırken, Delgado bunların 3'ünde rakip fileleri havalandırdı ve 4 maç sonunda takımının en golcü futbolcusu oldu. Sezona iyi bir başlangıç yapan Delgado, deplasmanda oynanan Siroki Brijeg ile ligdeki Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında ilk golleri atıp, takımını galibiyete taşıdı. Delgado, sadece İstanbul'da oynanan Siroki Brijeg maçında gol atmazken, bu karşılaşmada da bir şutunda top direkten döndü.

Konyaspor karşısında başarılı bir performans sergileyen Çek oyuncu Zapatocny ise ''2-0 kazanmamız defanstaki tercihlerin doğru olduğunu kanıtlıyor. Mutlaka rekabet olacak. Takımın temelleri oturduktan sonra oynayan herkes yüzde 100 verim verecektir'' dedi. Çek oyuncu, BJK İnönü Stadı'ndaki atmosferle ilgili de ''Atmosfer inanılmaz. Taraftarlar sayesinde daha iyi oynuyoruz'' derken, UEFA Kupası finaliyle ilgili yapılan tezahüratın sorulması üzerine, ''Finali oynamayı ben de isterim. Ama adım adım ilerlemek lazım'' cevabını verdi. Zapatocny, ilk defa forma giyen İbrahim Toraman'ı başarılı bulduğunu da sözlerine ekledi.

03.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Savaşa gitmiyoruz

  BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARILARDA ATIYOR

  Golcü Bobo asistçiliğe soyundu

  Potada Ukrayna ile oynuyoruz

  Terim'in kızı kaza yaptı

  Kocaeli, Sergio ve Murat Hacıoğlu'nu transfer etti

  PUAN CETVELİ

  Gül ve Ermenistan maçı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır