"Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hasan Özer sessizce veda etti

SÜPER Lig'de 100 gol barajını aşan ender oyunculardan biri olan ve son olarak Altay'da geçen sezon forma giyen Hasan Özer futbolu bıraktığını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan eski milli futbolcu Hasan Özer, 1 Ekim 1992 yılında başladığını belirttiği profesyonel futbolculuk hayatını bugün itibariyle noktaladığını ifade ederek, ''2 Eylül 2008 tarihinden itibaren futbol hayatımı noktalamış bulunmaktayım. Bu tarihler arasında oynamış olduğum bütün kulüplerin ve milli takımların her kademesinde görev aldığım dönemlerin ve futbol hayatımda emeği geçen herkesin özellikle, başkanlarıma, yöneticilerime, teknik heyetlerime, formasını giydiğim takımların taraftarlarına, basın mensuplarına, masör ve malzemecilerin tümüne ve sponsorlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' dedi. Hasan Özer, futbolculuk hayatı boyunca hedeflediği bir çok yere geldiğini, en önemlisi de 5 kez de olsa Ay-yıldızlı formayı giymenin gururunu yaşadığını da belirtti.

HASAN ÖZER'İN GEÇMİŞİ

1974 yılında Siirt'te doğdu. Futbola Siirt Köy Hiz.YSE Spor'un alt yapısında başladı. 1992 yılında Gaziantepspor'da profesyonelliğe adım attı. Bu dönemlerde Genç ve Ümit Milli Takımlarda oynadı. 1993'te Avrupa Gençler Futbol Şampiyonası'nda İngiltere Milli Takımı'na karşı final oynadı. Süper Lig'de kariyerindeki en parlak dönemini 2000-2001 sezonunda Gaziantepspor formasıyla 19 gol atarak yaşadı. 2001 yılında da teknik direktör Şenol Güneş tarafından A Milli Futbol Takımın'ın aday kadrosuna çağırıldı. Dünya Kupası Grup eleme maçlarında 5 kez A Milli Takım forması giyen Hasan Özer, Süper Lig'de 100 gole ulaşarak yüzler kulübüne dahil olan ender isimlerden biri olarak dikkat çekti. Hasan Özer, 5 kez A Milli Takım, 9 kez Ümit Milli Takım ve 16 kez de Genç Milli Takım forması giydi. Süper Lig'de 100, İkinci Lig'de ise 16 gol kaydetti.

04.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye 4 yıl sonra 10. sırada

  A Millî Takımında sakatlar iyileşiyor

  Özgener: Hedef 6 puan

  Hasan Özer sessizce veda etti

  Sibel Özkan yurtlardaki gençeler güzel örnek oldu

  Anelka: Oruçlu futbol oynadım

  Federer ABD Açık'ta çeyrek finale çıktı

  TFF 3. LİGDE BUGÜN

  TÜRKİYE KUPASI'NDA BUGÜN

  Brezilyalı yıldız Rivaldo Özbekistan'a transfer oldu

  Roberto Carlos'tan Real'dan ayrılan Robinho'ya destek

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır